Στην εξιχνίαση 14 υποθέσεων κλοπών-διαρρήξεων οι οποίες διαπράχθηκαν σε περιοχές του Δήμου Ηρακλείου και Χερσονήσου προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου.

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, οι οποίοι συνελήφθησαν και κατηγορούνται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Η εξιχνίαση των κλοπών-διαρρήξεων που σημειώθηκαν σε διάστημα περίπου δύο μηνών, από το πρώτο δεκαήμερο Φεβρουαρίου έως τις 11 Απριλίου 2021, έγινε μετά από αστυνομική έρευνα που έφερε στο φως στοιχεία για τους δύο άνδρες και τη διάπραξη των συνολικά δεκατεσσάρων κλοπών-διαρρήξεων, με λεία χρήματα, ξένα νομίσματα, κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα, η χρηματική αξία των οποίων ξεπερνά τις 78.000 ευρώ. Επιπλέον είχαν αφαιρέσει κυνηγετικό όπλο και φυσίγγια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σύλληψή τους έγινε από αστυνομικούς, καθώς οι δύο κατηγορούμενοι επέβαιναν στο αυτοκίνητο του ενός, ενώ κατά τον έλεγχο που έγινε στους ίδιους, αλλά και στη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε στις οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 340 ευρώ και μέρος των αφαιρεθέντων κοσμημάτων. Επιπλέον κατασχέθηκε το ΙΧΕ αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς κατά τη διάπραξη παράνομων δραστηριοτήτων. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης