Ηράκλειο: Συγκλονίζει η περιγραφή της 26χρονης για τον τραυματισμό της και το μαχαίρωμα του συντρόφου της

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021, 11:00
Ηράκλειο: Συγκλονίζει η περιγραφή της 26χρονης για τον τραυματισμό της και το μαχαίρωμα του συντρόφου της

Συγκλονίζει η περιγραφή που κάνει μιλώντας στο Creta24 η 26χρονη κοπέλα η οποία τραυματίστηκε όταν ο 38χρονος γείτονάς της τη χτύπησε με το αυτοκίνητό του, τραυματίζοντάς την στο γόνατο. Ο 38χρονος μάλιστα λίγη ώρα μετά μαχαίρωσε τρεις φορές τον αρραβωνιαστικό της κοπέλας στην αριστερή πλευρά του σώματός του και στον μηρό. Σημειώνεται ότι ο 38χρονος οδηγείται σήμερα στον ανακριτή για να απολογηθεί, αντιμετωπίζοντας διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Όπως τονίζει η 26χρονη, ο δράστης «είχε πάντα περίεργη συμπεριφορά» προς τους κατοίκους της περιοχής, αλλά κυρίως προς εκείνη. «Δεν τον έχω πειράξει ποτέ. Προσπαθούσα πάντα να έχω τυπική σχέση, να λέμε ένα καλημέρα στη γειτονιά. Πραγματικά δε ξέρω για ποιον λόγο αντέδρασε έτσι. Όμως το χτύπημα με το αμάξι δεν ήταν η αφετηρία. Είχε προηγηθεί ένα άλλο περιστατικό το μεσημέρι εκείνης της ημέρας» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Περιγράφει ότι ο 38χρονος το μεσημέρι της Τέταρτης χωρίς λόγο την πλησίασε και άρχισε να της κάνει χειρονομίες. «Αυτό είναι κάτι που δεν μου αρέσει αλλά δεν έδωσα σημασία. Έφυγα απλώς από το σημείο όπου βρισκόμουν. Επιστρέφοντας το βράδυ, μιλούσα στο τηλέφωνο με έναν φίλο μου. Ήμουν κάτω από το σπίτι μου. Ήρθε ξαφνικά, με άρπαξε από τα μαλλιά και πραγματικά παραλίγο να λιποθυμήσω από τον πόνο. Αντέδρασα, του είπα τι είναι αυτό που κάνει και γιατί το κάνει. Τότε πήρα τον αρραβωνιαστικό μου τηλέφωνο, του είπα τι συνέβη κι εκείνος έφυγε από τη δουλειά του για να έρθει να με συναντήσει».

Η 26χρονη προσθέτει ότι εκείνη και ο αρραβωνιαστικός της αναζήτησαν και βρήκαν τον 38χρονο. «Όταν τον βρήκαμε, ο σύντροφός μου ήθελε απλώς να του πει να μη με ξαναπλησιάσει. Εκείνος όμως αμέσως του επιτέθηκε. Μπήκα στη μέση να τους χωρίσω, αλλά εκείνος ξαφνικά, όντας και γρήγορος, μπήκε στο αυτοκίνητό του και έπεσε πάνω μου, τραυματίζοντάς με στο πόδι. Με το αυτοκίνητο έπεσε και στο μηχανάκι της δουλειάς του συζύγου μου και στη συνέχεια εξαφανίστηκε».

Ο 38χρονος, σύμφωνα με τη μαρτυρία της κοπέλας, γύρισε στο σπίτι του. Όταν εκείνη μαζί με τον σύντροφό της επέστρεψαν στην οικία τους, ο δράστης βλέποντάς τους τους επιτέθηκε ξαφνικά. «Μας κοιτούσε με μίσος. Ο αρραβωνιαστικός μου δεν πρόλαβε καν να κατέβει από το μηχανάκι και του επιτέθηκε. Του έριξε την πρώτη μαχαιριά και αμέσως και τις άλλες δύο και εξαφανίστηκε. Ενημέρωσα την αστυνομία και τον συνέλαβαν λίγα λεπτά μετά, κοντά στο σπίτι του».

Πηγή: Creta24

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021, 11:10