Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση βουλευτών με την ηγεσία του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, λόγω της παρουσίας στην αίθουσα «Πολιτών κατά του χρέους» και εκπροσώπων του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου (ΕΚΗ).

Οι βουλευτές του νομού επρόκειτο να συναντήσουν τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, Μιχάλη Αλιφιεράκη και τη Διοικούσα Επιτροπή. Στη συνάντηση αναμενόταν να συζητηθούν οι προτεραιότητες της νέας διοίκησης του Επιμελητηρίου, τα προβλήματα που δημιουργεί στις βιοτεχνικές και βιομηχανικές μονάδες η επιβολή του Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών και οι επιβεβλημένες δράσεις για την επιβίωση του επιχειρηματικού κόσμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, η παρουσία πολιτών και εκπροσώπων του ΕΚΗ αλλά και η πιθανότητα να υπάρξουν αντιδράσεις και αψιμαχίες οδήγησαν σε ακύρωση της συνάντησης. Τελικά, έγινε μια σύντομη ενημέρωση και επίδοση υπομνήματος στο γραφείο του Προέδρου του Επιμελητηρίου

Νωρίτερα, «Πολίτες κατά του χρέους» διαμαρτυρήθηκαν για μια ακόμη φορά στα γραφεία της ΔΕΗ, στην περιοχή Τσαλικάκι, απαιτώντας από την επιχείρηση να δέχεται εξοφλήσεις λογαριασμών για το ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς καταβολή του ειδικού τέλους, το οποίο θεωρούν παράνομο.

Πάντως, σύμφωνα με τον εδώ εκπρόσωπο της ΔΕΗ, δεν έχει δοθεί, προς το παρόν, καμία εντολή για διακοπή ρεύματος εξαιτίας μη καταβολής ειδικού τέλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης