Για περισσότερο από ένα μήνα πάλεψε να κρατηθεί στη ζωή όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε και την Παρασκευή (24/3) άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ Παίδων ΠΑΓΝΗ όπου νοσηλευόταν, με το θάνατό του να έχει σκορπίσει πόνο, θλίψη αλλά και πολλά αναπάντητα ερωτήματα.

Ο λόγος για το 16 μηνών αγοράκι που πριν από ένα μήνα και κάτι, μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ Παίδων με σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα. Μάλιστα, το βράδυ της 15ης Φεβρουαρίου θα μεταφέρονταν σε νοσοκομείο της Αθήνας όμως όπως είχε πει τότε ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γιάννης Τασσόπουλος, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του η αεροδιακομιδή δεν έγινε καθώς έπρεπε πρώτα να σταθεροποιηθεί η πορεία της υγείας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δυστυχώς όμως, προχθές το αγοράκι 16 μηνών από χωριό της ενδοχώρας του Νομού Ηρακλείου, ξεψύχησε στην Κλινική όπου νοσηλευόταν.

Οι γονείς του, ζήτησαν μέσω του 1ου Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου να γίνει νεκροψία – νεκροτομή έτσι ώστε να μάθουν τις αιτίες θανάτου του παιδιού τους. Η νεκροψία έγινε και τώρα οι γονείς του μικρού αγοριού βρίσκονται εν αναμονή των αποτελεσμάτων των ιστολογικών εξετάσεων θέλοντας παράλληλα να μάθουν αν υπάρχει τυχόν ιατρικό λάθος που να κόστισε τη ζωή του παιδιού τους.

Πηγή: ekriti.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης