Συναγερμός έχει σημάνει στο 28ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, καθώς μια δασκάλα έχει βρεθεί θετική στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ενεργοποιήθηκαν, δύο τμήματα του σχολείου αναστέλλουν τη λειτουργία τους, μέχρι τις 30 Οκτωβρίου, ενώ οι μαθητές θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα 14 ημερών! Πρόκειται για τμήμα της ΣΤ΄ Τάξης αλλά και ενός τμήματος στο Ολοήμερο του 28ου Δ.Σ.Η.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το σχολείο εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Σας ενημερώνουμε ότι αναστέλλεται από αύριο μέχρι και τις 30 Οκτωβρίου η λειτουργία του Στ2 τμήματος του 28ου Δ.Σ. διότι η δασκάλα τους είναι θετική στο τεστ Covid-19.
Αναστέλλεται επίσης η λειτουργία του 4ου τμήματος του ολοήμερου, αίθουσα 12, διότι η ίδια εκπαιδευτικός είχε κάνει μάθημα στους μαθητές αυτούς, την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου.

Φυσικά οι μαθητές του συγκεκριμένου ολοήμερου τμήματος δεν θα έρχονται στο σχολείο ούτε στην πρωινή ζώνη, μπαίνουν σε καραντίνα και εκείνοι για 14 μέρες. Θα πρέπει να απέχουν από τις εξωσχολικές τους δραστηριότητες, φροντίζοντας να ενημερώσουν τους αρμόδιους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ όμως: όσοι μαθητές του 4ου τμήματος ολοήμερου απουσίαζαν για κάποιο λόγο τη συγκεκριμένη ημερομηνία, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – 16/10/20 θα έρχονται κανονικά στο σχολείο.
Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή: ekriti.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης