Ενώπιον της Aνακρίτριας Ηρακλείου θα οδηγηθεί λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Τρίτης (20/12) μία γυναίκα η οποία συνελήφθη τα προηγούμενα 24ωρα από τις αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου, έπειτα από καταγγελία που έκανε στις Αρχές η σύντροφός της.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε στην αστυνομία η συνομήλικη σύντροφος της, η φερόμενη ως δράστις, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (16/12) προσπάθησε να την σκοτώσει χρησιμοποιώντας τα χέρια της και κλινοσκεπάσματα ενώ μεταξύ άλλων κατήγγειλε ότι την απείλησε και την εξύβρισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γυναίκα συνελήφθη και το μεσημέρι της Κυριακής (/18/12) οδηγήθηκε ενώπιον Εισαγγελέα και Ανακρίτριας και σε βάρος της ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατ’ εξακολούθηση, βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος συντρόφου.

Την ίδια ώρα όμως και σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα παρά τα όσα περιέγραψε και φέρεται να έζησε στο πλευρό της συντρόφου της, δηλώνει πως εξακολουθεί να τρέφει αισθήματα αγάπης για εκείνη.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορουμένης, Γιώργος Λιονάκης δήλωσε τα εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε σε αναμονή της ιατροδικαστικής έκθεσης η οποία αποτελεί το πλέον κρίσιμο στοιχείο στην υπόθεση αυτή. Η αίσθηση μου είναι ότι εάν πράγματι συνέβησαν εκείνη την ημέρα τα όσα περιγράφει η εγκαλούσα, κάποιος από την γειτονιά θα είχε σίγουρα καλέσει την αστυνομία, πράγμα που δεν προκύπτει όμως να έχει συμβεί. Η κατηγορούμενη πρόκειται να εξηγήσει στην Ανακρίτρια και την Εισαγγελέα το τι πραγματικά συνέβη εκείνη την ημέρα, ενώ η εγκαλούσα έχει δηλώσει την πρόθεση της να δώσει διευκρινήσεις σχετικά με την αρχική της κατάθεση, μη επιθυμώντας σε κάθε περίπτωση την προφυλάκιση της συντρόφου της για την οποία τρέφει αισθήματα αγάπης».

Πηγή: ekriti.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης