Ηράκλειο: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η φοιτήτρια

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου 2014, 16:38
Ηράκλειο: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η φοιτήτρια
Ελεύθερη, με περιοριστικούς όρους, αφέθηκε αργά το μεσημέρι, μετά την απολογία της στην ανακρίτρια, η 22χρονη φοιτήτρια η οποία είχε συλληφθεί στο Ηράκλειο κατά τη διάρκεια των επεισοδίων το βράδυ του Σαββάτου, στην πορεία μνήμης για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή αρνήθηκε τη συμμετοχή της στα επεισόδια.

Για την κατοχή αντιασφυξιογόνου μάσκας ισχυρίστηκε ότι την είχε μαζί της επειδή σε αυτές τις πορείες, συχνά, η αστυνομία κάνει χρήση δακρυγόνων και για τη βαριοπούλα που βρέθηκε στο σακίδιό της υποστήριξε ότι δεν ήταν δική της αλλά κάποιοι την έβαλαν σε αυτό.

Η ανακρίτρια την άφησε ελεύθερη και της επέβαλε περιοριστικούς όρους, να παρουσιάζεται μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, να καταβάλει εγγύηση 5.000 ευρώ, ενώ της απαγορεύτηκε και η έξοδος από τη χώρα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 22χρονη συνελήφθη γιατί είχε στην κατοχή της μία βαριοπούλα, φορούσε κουκούλα και αντιασφυξιογόνο μάσκα και προκαλούσε φθορές σε καταστήματα.

Χθες, ο εισαγγελέας άσκησε εναντίον της ποινικές διώξεις για φθορά ξένης περιουσίας και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Έξω από τα δικαστήρια, στη λεωφόρο Δικαιοσύνης, ομάδα ατόμων είχε συγκεντρωθεί προκειμένου να διαμαρτυρηθεί με πανό και συνθήματα για τη σύλληψη της φοιτήτριας.

Διαβάστε επίσης: Ηράκλειο: Συνελήφθη φοιτήτρια για τα χθεσινά επεισόδια
Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2014, 17:10

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου 2014, 16:38