Εξιχνιάσθηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, υπόθεση ληστείας, η οποία διαπράχθηκε στις 21 Μαΐου στο Ηράκλειο. Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος ενώ επιπλέον, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων.

Όπως προέκυψε στις 21.05.2020 το βράδυ, ο συλληφθείς με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου απέσπασε από υπαλλήλους καταστήματος, το χρηματικό ποσό των 720 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν το πρωί σε οικίες όπου διέμενε, σε περιοχές του Δήμου Ηρακλείου και Δήμου Φαιστού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, είδη ρουχισμού που φορούσε κατά την διάπραξη της ληστείας, το χρηματικό ποσό των 460 ευρώ ως μέρος του αφαιρεθέντος από το κατάστημα χρηματικού ποσού και μία κροτίδα.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης