Στο λιμάνι του Ηρακλείου βρίσκεται από το πρωί το κρουαζιερόπλοιο Europa 2, το δεύτερο κρουαζιερόπλοιο για τη φετινή τουριστική σεζόν, το οποίο θα χρησιμοποιεί το λιμάνι ως home port.

To Europa 2, της Hapag-Lloyd, θυγατρικής εταιρίας του ομίλου TUI, έχει ξαναέρθει στην Κρήτη κι επέλεξε το λιμάνι του Ηρακλείου λόγω της υψηλής ποιότητας και ασφαλείας των υπηρεσιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο το οποίο μεταφέρει 340 επιβάτες λόγω πρωτοκόλλου, ενώ η δυναμική του είναι 500 επιβάτες και θα πραγματοποιεί 10ήμερες κρουαζιέρες στην Ελλάδα, επισκεπτόμενο λιμάνια όπως της Κέρκυρας, του Βόλου, το λιμάνι στο Κατάκολο, τη Ρόδο αλλά και τον Πειραιά. Έχει πλήρωμα 340 ατόμων που σημαίνει ένα μέλος πληρώματος ανά επιβάτη και εντάσσεται στα κρουαζιερόπλοια 5 αστέρων.

Διαθέτει μόνο σουίτες και τέσσερα διαφορετικά εστιατόρια, ένα Μεσογειακό – Ιταλικό, ένα με Fusion – Ασιατική κουζίνα, ένα Γαλλικό και ένα φουτουριστικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεταξύ άλλων έχει βιβλιοθήκη, γκαλερί στην οποία αλλάζουν τα εκθέματα σε κάθε ταξίδι , πισίνα, pool bar, γυμναστήριο και αίθουσα συνεδριάσεων.

Το κρουαζιερόπλοιο παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους επιβάτες του και μάλιστα διαθέτει έναν εξειδικευμένο γεωπόνο, ο οποίος φροντίζει σε κάθε λιμάνι να μπαίνουν φρέσκα τοπικά φυτά σε όλους τους χώρους.

Το πλοίο αναχωρεί στις 20.00 το απόγευμα με επόμενο προορισμό το λιμάνι της Κέρκυρας, ενώ αναμένεται να ολοκληρώσει τον κύκλο των κρουαζιέρων του στην Ελλάδα με home port το Ηράκλειο στις 22 Ιουλίου.

Πηγή: creta24.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης