Σε σοκ εξακολουθεί να βρίσκεται η τοπική κοινωνία στην Αμαλιάδα από το περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στο 1ο Γενικό Λύκειο, όταν ένας 16χρονος επιτέθηκε σε 15χρονο συμμαθητή του.

Το 15χρονο θύμα δέχθηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο (τιρμπουσόν) από τον 16χρονο συμμαθητή του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον αγκώνα και στον ώμο. Αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε και η αστυνομία για το περιστατικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως όλα δείχνουν, του αιματηρού επεισοδίου προηγήθηκε ένας διαπληκτισμός που είχαν οι δύο νεαροί σε μαγαζί της περιοχής τις προηγούμενες ημέρες λόγω είτε διαφοράς σε οπαδικά θέματα είτε, κατά άλλους κύκλους, για μία κοπέλα.

Τι λέει ο 15χρονος που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι

Ο 15χρονος μετά το περιστατικό μίλησε στον ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πώς έγινε η επίθεση σε βάρος του από τον 16χρονο. «Ήρθε πισώπλατα να μου ρίξει μπουνιά στο πρόσωπο και όπως έκανα το πρόσωπό μου έτσι, μου έριξε δύο μαχαιριές στην πλάτη και στον ώμο» σημείωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Είχαμε τσακωθεί πριν, για άλλο λόγο, και καλά είχα πειράξει κάποιον εγώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια ώρα αποκαλυπτικά είναι και τα όσα είπε ο αδελφός του 15χρονου στο OPEN TV. «Τον μαχαίρωσε πισώπλατα και στη συνέχεια πήγε να τον μαχαιρώσει και στο πρόσωπο, αλλά ο αδελφός μου πρόλαβε και έβαλε τα χέρια του. Δεν είναι η πρώτη φορά που χτυπούν τον αδελφό μου, έχει ξαναγίνει στο παρελθόν. Η αστυνομία έχει ενημερωθεί αρκετές φορές, αλλά, δυστυχώς, μέχρι τώρα δεν έχει κάνει τίποτα» ανέφερε.

Ο 16χρονος δράστης αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ανηλίκων με τις κατηγορίες πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβασης του νόμου για τα όπλα. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης