Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται άλλα τρία περιστατικά επιθέσεων που σχετίζονται με τον δολοφόνο του Μάλεμε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία Πολωνή, μόνιμη κάτοικος της Κισσάμου, προσήλθε στην Ασφάλεια Χανίων και κατήγγειλε πως πριν δύο μήνες την είχε ακολουθήσει άγνωστος δράστης με ένα λευκό αυτοκίνητο κατά την διάρκεια ενός περιπάτου και μάλιστα την είχε χτυπήσει με το πλάι του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να την ρίξει κάτω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκείνη κατάφερε να σηκωθεί και να τραπεί σε φυγή. Όταν οι αστυνομικοί της επέδειξαν φωτογραφίες του αυτοκινήτου του δράστη, εκείνη αναγνώρισε σε αυτές το αυτοκίνητο που την παρέσυρε και έτσι πλέον οι Αρχές ερευνούν και αυτό το περιστατικό αλλά και το ενδεχόμενο να υπάρχουν και τυχόν άλλα θύματα του 27χρονου.

Το αυτοκίνητο του 27χρονου

Το αυτοκίνητο του 27χρονου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν και δύο ακόμη καταγγελίες από γυναίκες που θυμίζουν τη δολοφονική επίθεση σε βάρος της 60χρονης.

Εκείνη της Λιθουανής που είδε να βγαίνει κάποιος από αυτοκίνητο και να την πλησιάζει. Κατάφερε όμως να γλυτώσει επειδή άρχισε να τρέχει και επειδή γύρω της υπήρχε κόσμος. 

Η τρίτη καταγγελία ανήκει σε Ελληνίδα, η οποία αποκάλυψε ότι χτυπήθηκε από αυτοκίνητο. Σώθηκε όμως αφού φώναξε και έτρεξε, ενώ γύρω της υπήρχε κόσμος.

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον θάνατο της βιολόγου – Τι δηλώνει ο ιατροδικαστής

Ως ένα από πιο δύσκολα -ίσως και το δυσκολότερο- περιστατικά που έχει συναντήσει στην πολυετή καριέρα του χαρακτήρισε ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης την περίπτωση της στυγνής δολοφονίας της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου.

Τα δύο σενάρια της δολοφονίας 

Το πρώτο -και πιο ακραίο- σενάριο για τη δολοφονία της 60χρονης βιολόγου, όπως είπε ο κ. Παπαδομανωλάκης, είναι ο θάνατος να προκλήθηκε «από ασφυξία θέσης». Ο ιατροδικαστής εξήγησε ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί αν ήταν ζωντανή την ώρα που την έριξε από την τρύπα στο σπήλαιο. Σε αυτό το σενάριο ο θάνατος θα μπορούσε να επέλθει λόγω των καταγμάτων που υπέστη και τη στάση (θέση) που είχε το σώμα της.

«Εύχομαι να μην ισχύει κάτι τέτοιο. Θα ήταν απάνθρωπο, ακραίο να πεθάνει αβοήθητη» σχολίασε ο Αντώνης Παπαδομανωλάκης.

Το δεύτερο σενάριο που εξετάζεται για τη δολοφονία της Σούζαν Ιτον είναι η ασφυξία να προκλήθηκε από απόφραξη των αναπνευστικών οδών. Να σημειωθεί ότι από τα πρώτα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι τρεις ιατροδικαστές που εξέτασαν τη σορό δείχνει να απομακρύνεται η εκδοχή της δολοφονίας διά στραγγαλισμού της Αμερικανίδας βιολόγου.

Μαρτυρικό τέλος: Δεν ήταν άμεσος ο θάνατος της Αμερικανίδας βιολόγου

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Αντώνη Παπαδομανωλάκη, «ο θάνατος της άτυχης γυναίκας δεν ήταν άμεσος». Κατά τον ίδιο, καθώς δεν ανιχνεύτηκαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, το πιθανότερο είναι να είχε πλήρη συναίσθηση των όσων συνέβαιναν.

Ο κ. Παπαδομανωλάκης τόνισε επιπλέον ότι από τη νεκροψία που έγινε κατά την έρευνα της υπόθεσης δολοφονίας διαπιστώθηκε ότι οι κακώσεις που είχε στον θώρακα και τα σπασμένα πλευρά δεν ήταν θανατηφόρα.

Επίσης μη θανατηφόρα, σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν και «τα τραύματα από αιχμηρό όργανο, πιθανώς μαχαίρι ή αιχμηρό τμήμα οχήματος» που βρέθηκαν στη σορό της δολοφονημένης Αμερικανίδας βιολόγου.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κ. Παπαδομανωλάκη δεν μπορεί μακροσκοπικά να εξακριβωθεί αν υπήρξε βιασμός και αυτό θα αποσαφηνιστεί από τις εξετάσεις DNA.

«Μακροσκοπικά, λόγω σήψης βέβαια, δεν είχαμε την δυνατότητα εμείς να διακρίνουμε (σ.σ. βιασμό). Απλά πήρα δείγματα, τα παρέδωσα στην αστυνομία κι αν έχει γίνει σεξουαλική κακοποίηση αυτό φυσικά θα φανεί στις εξετάσεις DNA».

Ακούστε τι δήλωσε ο ιατροδικαστής

 

Πληροφορίες από: cretapost.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης