Ρεπορτάζ: Νίκος Χριστοφάκης

Στιγμές αγωνίας βιώνουν εδώ και αρκετές ημέρες ανήλικοι μαθητές σε σχολείο της Βούλας, καθώς αρκετοί εξ αυτών έχουν πέσει θύματα ληστείας από αγνώστους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η υπόγεια διάβαση – παγίδα

Το ενδιαφέρον των αστυνομικών αρχών στρέφεται σε ένα συγκεκριμένο σημείο όπου φέρονται να δρουν οι ληστές. Πρόκειται για μια υπόγεια διάβαση η οποία δημιουργήθηκε προκειμένου να γίνεται εύκολη η πρόσβαση από τη μία πλευρά στην άλλη της Λ. Βουλιαγμένης (σ.σ. στο ύψος της οδού Προόδου).

Οι δράστες που επιβαίνουν σε ένα μαύρο τζιπ με φιμέ τζάμια «καιροφυλακτούν» έως ότου μαθητές βγουν από την έξοδο της διάβασης (σ.σ. η οποία ενώνεται με το σχολείο) και τότε βρίσκουν την ευκαιρία να δράσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αστυνομία έχει ειδοποιηθεί για σειρά παρόμοιων περιστατικών και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ήδη ξεκινήσει οι περιπολίες για την ασφάλεια των μαθητών και τον εντοπισμό των επιτήδειων.

Το τελευταίο κρούσμα σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr καταγράφηκε πριν από 5 περίπου ημέρες.

Λόγω των κρουσμάτων πολλοί είναι οι μαθητές που καθημερινά θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους καθώς, υπό καθεστώς τρόμου, επιλέγουν να διασχίσουν τη Λ. Βουλιαγμένης και όχι τη διάβαση, προκειμένου να περάσουν στην απέναντι πλευρά του δρόμου.

H διάβαση όπου 'χτυπούν' οι ληστές

Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης