Σε δίκη παραπέμπονται, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, οι δύο κατηγορούμενοι για τον βιασμό και τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, καθώς το δικαστικό συμβούλιο υιοθέτησε την πρόταση του εισαγγελέα για κράτησή τους μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου, η οποία αναμένεται να παραταθεί για ένα ακόμη εξάμηνο, έως ότου προσδιοριστεί η δίκη.

Υπενθυμίζεται πως ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος νεαρός με καταγωγή από τη Ρόδο κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία, αλλά και για τον βιασμό της άτυχης φοιτήτριας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου, αναφέρεται πως «οι κατηγορούμενοι, αποδεχόμενοι πλήρως ο ένας τη συμπεριφορά του άλλου και επιδιώκοντας να εξοντώσουν την παθούσα, κατάφεραν αλλεπάλληλα πλήγματα με γροθιές και σίδερο σιδερώματος στην κεφαλή αυτής, προκαλώντας της έντονη αιμορραγική διήθηση ενώ επιπλέον επιχείρησαν να την θανατώσουν και δια στραγγαλισμού». Οι δικαστές μιλούν για προμελετημένο έγκλημα, επειδή η άτυχη κοπέλα ήθελε να τους καταγγείλει για τον βιασμό της. Ακόμα αναφέρουν: «Η παθούσα ήταν αβοήθητη, κακοποιήθηκε βάναυσα από τους κατηγορούμενους, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν τη σωματική και ψυχική της εξάντληση».

Η ίδια πηγή μετέδωσε ότι η δικογραφία για την υπόθεση έχει εμπλουτιστεί με σημαντικά στοιχεία που προέκυψαν από την άρση απορρήτου των κινητών τηλεφώνων των δύο κατηγορουμένων, αλλά και το άνοιγμα των ηλεκτρονικών τους υπολογιστών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης