Εξελίξεις στην υπόθεση Λαγούδη

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2018, 16:47
Εξελίξεις στην υπόθεση Λαγούδη
Την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του διαψεύδει ο γιατρός - φίλος της Ειρήνης Λαγούδη που βρέθηκε νεκρή τον Ιανουάριο του 2018 στη λίμνη Τριχωνίδα. 

«Ο κανιβαλισμός στο πρόσωπό μου πρέπει να σταματήσει και τον λόγο πλέον θα έχει η δικαιοσύνη» αναφέρει ο γιατρός μέσω του δικηγόρου του Ευστράτιου Καράτσαλου σε δήλωσή που διαβιβάστηκε στο agrinionews.gr.

«Όσον αφορά τα λεγόμενα και γραφόμενα των τελευταίων ημερών, μέσω συγκεκριμένων ΜΜΕ, τα οποία με καθιστούν ένοχο έχω να δηλώσω ότι: Είναι ψευδή και ανυπόστατα. Ουδεμία προσωποποιημένη κατηγορία έχει ασκηθεί στο όνομά μου» επισημαίνει ο πρώην σύντροφος της Ειρήνης Λαγούδη και προσθέτει: «Επιφυλάσσομαι φυσικά παντός νομίμου δικαιώματός μου καθόσον τις τελευταίες μέρες διοχετεύθηκαν στην κοινή γνώμη δημοσιεύματα, ως σαν να στήθηκαν λαϊκά δικαστήρια, τα οποία όχι μόνο με έκριναν ένοχο αλλά και με καταδίκασαν κιόλας, προκειμένου να προκαταλάβουν απόψεις και αποφάσεις».Τρία τα άτομα που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση Λαγούδη

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε προ ημερών το Star,  τα άτομα που «φωτογραφίζονται» ως δράστες της δολοφονίας της 40χρονης είναι τρία. 

Ο ένας είναι ο ηθικός αυτουργός και είναι ο άνθρωπος που φέρεται να έδωσε εντολή σε δύο πολύ δικούς του ανθρώπους, στους οποίους και είχε απόλυτη εμπιστοσύνη, να κάψουν την 44χρονη μέσα στο αυτοκίνητό της.

Το σχέδιο της δολοφονίας της δεν μπορούσε να υλοποιηθεί από ένα άτομο, υποστηρίζει η έκθεση του πρώην υπαρχηγού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδριανού Γκουρμπάτση και την έχει στα χέρια του ο εισαγγελέας.

Διαβάστε επίσης: Τα δύο λάθη που έκανε ο "εγκέφαλος" στη δολοφονία Λαγούδη

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2018, 16:51