Υπόθεση Λαγούδη: Για ερωτικό και οικονομικό κίνητρο κάνει λόγο ο αδελφός της

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019, 18:22
Υπόθεση Λαγούδη: Για ερωτικό και οικονομικό κίνητρο κάνει λόγο ο αδελφός της
Στην ανακρίτρια Αγρινίου κατέθεσαν τη Δευτέρα η κόρη και ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη που βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της στη λίμνη Τριχωνίδα.

Οι καταθέσεις των δύο συγγενών της 40χρονης διήρκεσαν αρκετή ώρα. Και οι δύο σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» φέρονται να κατέθεσαν για έναν άνδρα, στον οποίο η Λαγούδη είχε δανείσει κάποια χρήματα και ο οποίος την ενοχλούσε τηλεφωνικά το τελευταίο διάστημα. Η 40χρονη  φέρεται να ζητούσε επίμονα από τον άνδρα να της επιστρέψει τα χρήματα, καθώς τα είχε ανάγκη και του τα είχε δανείσει προ διετίας προκειμένου να τον διευκολύνει.

Η κόρη της Ειρήνης Λαγούδη επεσήμανε πως ακούγοντας τις συνομιλίες αυτές, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι μπορεί και να απειληθεί η σωματική ακεραιότητα της μητέρας της και πως ο συγκεκριμένος άνδρας ήταν αρκετά πιεστικός στα τηλεφωνήματά του.

Ο αδερφός της, ο οποίος δήλωσε πως γνωρίζει τον συγκεκριμένο άνδρα, επεσήμανε πως η Ειρήνη είχε μαζί του σχέση σε επίπεδο συντροφικότητας, ώστε να μπορεί να ξεφεύγει από την καθημερινότητα, ενώ φέρεται να είπε στην ανακρίτρια πως θεωρεί ότι το κίνητρο της ενδεχόμενης δολοφονίας της αδερφής του ήταν και ερωτικό και οικονομικό.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019, 18:22