Υπό την επήρεια αλκοόλ φέρεται να ήταν ο οδηγός που την περασμένη Τρίτη παρέσυρε και σκότωσε στην Κόρινθο έναν 15χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 53χρονος οδηγός, στις εξετάσεις που του έγιναν, βρέθηκε να έχει 2,7 γραμμάρια αλκοόλ ανά λίτρο αίματος. Ο οδηγός οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, ενώ σήμερα αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή στα δικαστήρια της Κορίνθου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Φώναζε η μητέρα: “Μου έφαγαν το παιδί μου”»

Το απόγευμα της Τρίτης ο οδηγός παρέσυρε τον 15χρονο με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει και να τραυματίσει τη μητέρα του στον δρόμο από τα Εξαμίλια προς την Ξυλοκέριζα, εγκαταλείποντας τους στη συνέχεια. Μάρτυρες όμως που είδαν το δυστύχημα βοήθησαν στον εντοπισμό του λίγες ώρες αργότερα και η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή του, όπως και της συζύγου του, καθώς φέρεται να τον βοήθησε να κρυφτεί. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες του δυστυχήματος, ο οδηγός έδειχνε την εικόνα ενός μεθυσμένου οδηγού, με έναν εξ αυτών να περιγράφει στο Star τις τραγικές στιγμές.

«Εγώ ήμουν στο χώρο της εργασίας μου και ξαφνικά ακούμε ένα χτύπημα, ένα θόρυβο, λέμε αεροπλάνο έπεσε, αυτοκίνητο, κάτι έγινε. Δεν είδαμε αυτοκίνητο παρ’ όλα αυτά, με μία ματιά που ρίξαμε στον δρόμο, είδαμε ένα σύννεφο από σκόνη, το αυτοκίνητο πήγαινε προς Ξυλοκέριζα. Ακούστηκε ότι ήταν αυτοκίνητο, αλλά δεν είδαμε ποιο και τι…» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ξαφνικά ακούμε μία φωνή, της μάνας, η οποία φώναζε: “Το παιδί μου, πού είναι το παιδί μου, το έχασα, μου το φάγανε”. Έτρεξαν κοντά της δύο άτομα που δούλευαν εδώ και η ανιψιά μου, που είναι νοσηλεύτρια. Έτρεξαν μήπως σωθεί το παιδί, αλλά ήταν πλέον αργά. Το παιδί είχε χαθεί».
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης