Άκαρπες παραμένουν οι εν εξελίξει έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Βασίλη Κοντογιάννη, ο οποίος εξαφανίστηκε το πρωί της Τετάρτης, από το σπίτι του, στην περιοχή Βρυσούλα των Ιωαννίνων.

Η εξαφάνισή του έχει προκαλέσει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία, ενώ η οικογένειά του, φίλοι και γνωστοί, αδυνατούν να εξηγήσουν τους λόγους που θα μπορούσαν να τον οδηγήσει σε μία τέτοια ενέργεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ελαιοχρωματιστής στο επάγγελμα, εργάζονταν και σε καφενείο, στην περιοχή της Πεδινής, για να κερδίσει τα προς το ζην, ενώ δεν φαίνονταν να αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.

Η σύζυγός του και η μητέρα του, δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο δικός τους άνθρωπος δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής για περισσότερο από δύο εικοσιτετράωρα.

Ο Βασίλης μέχρι και λίγα λεπτά πριν την εξαφάνισή του προγραμμάτιζε τις δουλειές και τις υποχρεώσεις για τις επόμενες ώρες και ημέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προτού χαθούν τα ίχνη του, πήγε στη μητέρα του, προκειμένου να κανονίσει μαζί της την ώρα που θα επισκέπτονταν τον γιατρό.

Δεν χρησιμοποίησε το αυτοκίνητό του, το οποίο βρίσκεται στο σπίτι του, ενώ το κινητό του τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο.

Σύμφωνα με τις Αρχές, οι οποίες έχουν ήδη ζητήσει άρση απορρήτου, το κινητό του τηλέφωνο ενδέχεται να αποτελέσει το «κλειδί» για τη συνέχιση των ερευνών, δεδομένου ότι θα αποκαλύψει τους τελευταίους του συνομιλητές.

Από το πρωί της Παρασκευής, οι γείτονες του Βασίλη, ερεύνησαν όλους τους χώρους πέριξ της οικίας του, ενώ εθελοντές και αστυνομικοί, εστίασαν την έρευνα στο Γιαννιώτικο Σαλόνι και την παραλίμνιο περιοχή.

Παράλληλα ερευνήθηκε το πατρικό του σπίτι στην Αετοράχη Ιωαννίνων καθώς και άλλα σημεία του χωριού.

Όπως αναφέρει το epiruspost.gr, η Αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπίσει κανένα στοιχείο που μπορεί να ρίξει φως στο μυστήριο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης