Σοκ έχει προκαλέσει στα Ιωάννινα η είδηση ότι τρεις άντρες έριξαν με τη βία μια έγκυο στη λίμνη της πόλης προκειμένου να αποβάλει. Δράστες είναι ο σύντροφος της κοπέλας και δύο φίλοι του, οι οποίοι έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν στο ανακριτή την ερχόμενη Τρίτη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 31χρονη κοπέλα που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο, χθες στις 18.30, σε κατάσταση σοκ κατήγγειλε ότι, ο σύντροφος της μαζί με τρεις ακόμη φίλους του, την πέταξαν στα παγωμένα νερά της λίμνης των Ιωαννίνων για να αποβάλει, όμως κολύμπησε και κατάφερε να βγει στον παραλίμνιο δρόμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως, κινητοποιήθηκαν οι άνδρες της ΟΠΚΕ και λίγο αργότερα συνέλαβαν τον ένα κατηγορούμενο, στη συνέχεια προσήγαγαν τους άλλους δύο, ενώ καταζητούν ακόμη ένα τέταρτο πρόσωπο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών με τις κατηγορίες για έκθεση σε κίνδυνο κατά συναυτουργία και απόπειρα τεχνητής διακοπής εγκυμοσύνης.

Οι κατηγορούμενοι από την πλευρά τους, υπέβαλαν μήνυση στην νεαρή γυναίκα, για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εγκυμοσύνη της 31χρονης πάντως φαίνεται ότι αποτελούσε μόνιμη αιτία καβγάδων μεταξύ του ζευγαριού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης