Μέσα από ένα τροχαίο ατύχημα «γεννήθηκε» η εξής ερώτηση: «Είναι ή δεν είναι περιφραγμένη η Αττική Οδός»;

Αναγνώστρια της zougla.gr κατήγγειλε ένα περιστατικό που σημειώθηκε πριν από δυόμιση μήνες και λίγο έλλειψε να της στοιχήσει τη ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ίδια μαζί με μία φίλη της κατευθυνόταν μέσω της Αττική Οδού στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος όταν ξαφνικά μπροστά τους εμφανίστηκε από το πουθενά ένα αδέσποτο σκυλάκι και εκείνη, προκειμένου να μην  το χτυπήσει προκάλεσε ζημιά στο αυτοκίνητό της ύψους 1.175 ευρώ.

Στη συνέχεια, η καταγγέλλουσα ζήτησε να μάθει από τους αρμόδιους της Αττικής Οδού πως είναι δυνατόν να εμφανίζεται από το πουθενά ένα αδέσποτο, όταν μάλιστα αναφέρουν πως τα διερχόμενα σημεία είναι περιφραγμένα.

Η απάντηση από την Αττική Οδό ήρθε μέσω ενός εγγράφου στο οποίο αναφερόταν πως τα αδέσποτα είναι γενικότερα πρόβλημα της Ελλάδας και η περισυλλογή τους δεν συμπίπτει στις αρμοδιότητες της εταιρείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, να αναφέρουμε πως η καταγγέλλουσα δεν ζήτησε καμία αποζημίωση από την εταιρεία και το μόνο που θέλει είναι το περιστατικό που λίγο έλλειψε να στοιχήσει τις ζωές δύο ανθρώπων να γίνει γνωστό, αλλά και να δοθούν πειστικότερες απαντήσεις.

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης