Απόλυτα ξεκάθαρος για τη λάσπη που δέχτηκε τόσο ο ίδιος όσο και ο συνάδελφός του στο εμβολιαστικό κέντρο της Κέρκυρας Σπύρος Σκιαδόπουλος είναι ο στοματολόγος Αλέξανδρος Γαρδικιώτης, ο οποίος έζησε από κοντά τα γεγονότα που οδήγησαν στην Ένορκη Διοικητική Εξέταση εναντίον τους, αλλά και στην αναπηρία του κ. Σκιαδόπουλου μετά τον εμβολιασμό του με το σκεύασμα της Pfizer.

Μιλώντας στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ο κ. Γαρδικιώτης λέει εξαρχής πως ο γιατρός Σκιαδόπουλος όχι μόνο δεν προσποιήθηκε την αναπηρία που του προκάλεσε το εμβόλιο, αλλά βαδίζει υποβοηθούμενος από τρίποδο μπαστούνι 11 μήνες αργότερα. «Δεν σέβονται την πορεία του γιατρού Σκιαδόπουλου» τονίζει αναφερόμενος στις αιτιάσεις του Θεόδωρου Βασιλακόπουλου περί ψυχολογικών προβλημάτων που προκλήθηκαν από την ΕΔΕ εις βάρος του. Περιγράφει δε τόσο τον Θεόδωρο Βασιλακόπουλο όσο και τον πρώην υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια ως ιντριγκαδόρους επειδή απέκρυψαν την αλήθεια για τον Σπύρο Σκιαδόπουλο πίσω από μια ΕΔΕ-φάντασμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την ίδια την ΕΔΕ, η οποία αφορά την υποτιθέμενη παραβίαση της σειράς εμβολιασμών για να πάρουν προτεραιότητα διάφοροι «ημέτεροι», ο κ. Γαρδικιώτης εξηγεί ότι, για να μην πεταχτούν εμβόλια που δεν χρησιμοποιήθηκαν, χορηγήθηκαν με προφορική εντολή σε στρατιωτικούς και αστυνομικούς καθώς και σε έναν δημοσιογράφο με υποκείμενα προβλήματα υγείας.

Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος ήταν ο άνθρωπος που μίλησε πρώτος για παραβίαση της σειράς και προκάλεσε την ΕΔΕ που οδήγησε στην απομάκρυνση του κ. Γαρδικιώτη και του κ. Σκιαδόπουλου από τα καθήκοντά τους. «Για παιχνίδια μεταξύ δημοσιογράφων και καναλιών την πληρώσαμε και οι δύο» υποστηρίζει, παρότι αμφότεροι είναι προβεβλημένα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στο νησί.

Επίσης, ο κ. Γαρδικιώτης εκφράζει την πικρία του επειδή κατά πάσα πιθανότητα θα συνταξιοδοτηθεί πριν αποκατασταθεί το όνομά του και επιστρέψει στη θέση του, ενώ ξεκαθαρίζει ότι δεν συμφωνεί με την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών. «Αδίκως με έστειλαν στα αζήτητα» καταλήγει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, ο γιατρός Αλέξανδρος Γαρδικιώτης αναφέρεται στην υπόθεση του Σπύρου Σκιαδόπουλου, εξηγώντας πώς ο άνθρωπος που «έστησε» το εμβολιαστικο κέντρο Κέρκυρας έπεσε θύμα ίντριγκας με σκοπό την εξόντωσή του.

Δείτε τη συνέντευξη του Αλέξανδρου Γαρδικιώτη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο: 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης