Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η κα Μίνα Θεοφιλάτου σχολίασε την εμπειρία της με το εμβόλιο κατά της Covid-19. Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτησή της:

Στις 28 Αυγούστου 2021, ακριβώς τρεις μήνες μετά τη δεύτερη δόση Pfizer, έκανα από δική μου πρωτοβουλία τεστ αντισωμάτων IgG και βρέθηκαν 21, κάτω από τη βάση των 50, ενώ ο γιατρός είπε ότι χρειάζεσαι 150 για να έχεις έναν καλό τίτλο. Δεν πειράζει μου είπε, έχεις κυτταρική μνήμη. Fast forward 3 Δεκεμβρίου 2021, μέρα κατά την οποία ο ΕΟΔΥ αποφασίζει να ανοίξει την πλατφόρμα για αναμνηστική δόση στους τρεις μήνες. Μούφα η κυτταρική μνήμη, η προστασία διαρκεί τρεις μήνες. Σε λίγο καιρό μπορεί να διαρκεί δύο, ή και ένα μήνα, ή και δυο εβδομάδες. Μένει να το δούμε. (https://www.tovima.gr/2021/12/03/society/koronoios-treis-mines-meta-tin-oloklirosi-tou-emvoliasmou-i-anamnistiki-dosi/)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο λόγος που πήγα για το τεστ IgG στις 28/8 ήταν επειδή είχαν περάσει τρεις μήνες από τη δεύτερη δόση και εγώ είχα ακόμα παρενέργειες: ήθελα να μάθω αν τουλάχιστον άξιζε τον κόπο η ταλαιπωρία μου. Πριν καταλήξω στο συμπέρασμα “φταίει το εμβόλιο”, είχα απευθυνθεί σε γιατρούς από πλήθος ειδικοτήτων. Κανένας δεν εξέτασε καν το ενδεχόμενο να οφείλονται στο εμβόλιο οι ζαλάδες – πονοκέφαλοι – κόπωση – αδυναμία συγκέντρωσης, που μειώνονταν σε ένταση καθώς περνούσε ο καιρός αλλά δεν έπαυαν να μου δυσχεραίνουν μια ήδη δύσκολη καθημερινότητα. “Κατάθλιψη έχεις” είπε ο ένας, “το εμβόλιο είναι ασφαλές, οι παρενέργειες είναι οι τυπικές και διαρκούν μερικές μέρες, να κάνεις την τρίτη δόση” είπε ο άλλος. Σε ένα είχαν δίκιο: κόντεψα να πάθω κατάθλιψη από την αντιμετώπιση τους, και από τον εξονυχιστικό έλεγχο της υγείας μου (κόστους γύρω στα 500 Ευρώ) που δεν έδειξε κανένα απολύτως θέμα υγείας (ένα καλό τσεκάπ έμεινε βέβαια, το μόνο θετικό). Στους τέσσερις μήνες – αρχές Οκτωβρίου – άρχισα να παρατηρώ ότι μπορώ να κουνώ το κεφάλι μου αριστερά-δεξιά χωρίς να προσέχω μην κάνω απότομη κίνηση και ζαλιστώ. Μπορώ να γράψω ένα μέιλ, μπορώ μέχρι και ανάρτηση στο μπλογκ μου να γράψω. Ξυπνάω το πρωί και δεν νιώθω σαν να έσκαβα όλη νύχτα. Δεν τολμούσα να το παραδεχτώ ούτε καν στον εαυτό μου, και περίμενα. Και παρατηρούσα κάθε μέρα πώς είμαι. Και δεν μιλούσα. 

Και όταν πέρασε πλέον ένας μήνας, δηλαδή αρχές Νοεμβρίου, είπα στον εαυτό μου “είμαι καλά!”. Και όντως, από τότε δεν ξαναεμφανίστηκαν ποτέ τα συμπτώματα που με ταλαιπώρησαν 4 μήνες. Και έπεσα με τα μούτρα στο διάβασμα βιβλίων: μέσα σε δυο μήνες τέλειωσα το Έθνη σε Αναταραχή 430 σελίδες που το έσερνα 4 μήνες μη μπορώντας να διαβάσω σελίδα, τέλειωσα άλλα δυο μικρά των 90 σελίδων και ακόμα ένα των 400 σελίδων. Έχω ξεκινήσει και το επόμενο των 100 σελίδων, και περιμένουν άλλα 3 πριν παραγγείλω την επόμενη δόση. 

Δόση βιβλίων. Γιατί δόση εμβολίου δεν θέλω να κάνω. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και μου έλεγαν όλοι, “είναι τα πιο ασφαλή και αποτελεσματικά εμβόλια που έγιναν ποτέ”. Αποτελεσματικά; Μέσα σε μια εβδομάδα ξέχασαν όλα τα περί κυτταρικής μνήμης και πήγαν την αναμνηστική δόση από τους 6 στους 3 μήνες. Ασφαλή; Βγήκαν τα πρώτα αποτελέσματα των παρενεργειών από τη Pfizer, και λέει ο FDA “είναι 300.000 σελίδες, χρειαζόμαστε 55 χρόνια να τα δημοσιεύσουμε!” Wait what? Δεν το λέω εγώ, το λέει το Reuters (https://www.reuters.com/legal/government/wait-what-fda-wants-55-years-process-foia-request-over-vaccine-data-2021-11-18/). Και υποχρεώνεται το FDA να δημοσιεύει 500 σελίδες το μήνα. Και δημοσιεύεται το πρώτο report (https://phmpt.org/wp-content/uploads/2021/11/5.3.6-postmarketing-experience.pdf) και βλέπουμε θανάτους, θρομβώσεις, αποβολές κ.ο.κ. από το “πιο ασφαλές εμβόλιο του κόσμου”. 

Όμως η ιστορία για το πιο ασφαλές, αποτελεσματικό εμβόλιο δεν τελειώνει εδώ: πρωτοπορεί ο Κυριάκος μας και εφαρμόζει πρώτος παγκοσμίως – ναι, διότι δεν θα αφήσει να του φάει την πρωτιά η Αυστρία που ετοιμάζεται για τον Φεβρουάριο! – τον υποχρεωτικό εμβολιασμό όλων των +60 αλλιώς πρόστιμο 100 Ευρώ το μήνα. Και συζητείται πολύ σύντομα το μέτρο να κατέβει στους +50, και όλο να κατεβαίνει μέχρι να γίνει υποχρεωτικό και για τα νεογέννητα ακόμα. Διότι εκείνος που δεν θέλει να κάνει αυτό το τόσο αποτελεσματικό και ασφαλές εμβόλιο είναι υπεύθυνος για τη συνέχιση της πανδημίας και αξίζει μόνο τιμωρία από το κράτος και περιφρόνηση από την κοινωνία.

Δεν ακούει την “επιστήμη” που λέει “το εμβόλιο mRNA σώζει”. Ακούει το Nature που λέει ότι η τεχνολογία RNA είναι ριψοκίνδυνη και έχουν διακοπεί άπειρες κλινικές δοκιμές επειδή σημειώθηκαν παρενέργειες και θάνατοι. Δεν ακούει την “επιστήμη” που λέει “το εμβόλιο mRNA είναι αποτελεσματικό”. Ακούει το Nature που λέει ότι το υλικό RNA συσσωρεύεται στο συκώτι, και γι’ αυτό η επιστημονική κοινότητα κοιτάζει κατεξοχήν ηπατικές παθήσεις να αντιμετωπίσει με την τεχνολογία RNA. (https://www.nature.com/articles/d41586-019-03069-3)

Αλήθεια, έχουμε καμιά μελέτη για τις επιπτώσεις στο ήπαρ υγιών ανθρώπων από 2, 3, 4, 5 κ.ο.κ. δόσεις; LD (Lethal Dose) ξέρουμε ποια είναι; 

Μήπως δεν έχει σημασία όμως, γιατί ο ιός σκοτώνει; Θα ήταν ένα άκρως λογικό επιχείρημα αν επρόκειτο για ιό με διψήφια θνησιμότητα (ή θνητότητα, όπως θέλετε πάρτε το). Όμως εδώ έχουμε ένα μεγάλο ποσοστό ασυμτωματικών της τάξης του 35% (University of Florida, https://epi.ufl.edu/articles/35-percent-of-all-covid-19-infections-never-show-symptoms.html). Έχει συνυπολογιστεί ποτέ αυτό στα “στατιστικά” του ΕΟΔΥ και του κάθε ΕΟΔΥ; 

Έμαθα τέλος ότι ασκήσεις πανδημίας γίνονται εδώ και μια εικοσαετία. Διάβασα το σενάριο Clade X, και θα γράψω προσεχώς για αυτό. Είναι ίσως η πιο διαφωτιστική από όλες τις ασκήσεις, για πολλούς λόγους. Όποιος θέλει ας ασχοληθεί και ας ακολουθήσει τα hashtags και θα ανακαλύψει πολλά.  Εγώ πάντως έχω “εντυπωσιαστεί” ήδη, και ακόμα δεν έχω τελειώσει το διάβασμα. (https://www.centerforhealthsecurity.org/our-work/publications/clade-x-a-pandemic-exercise)

(Ένα ημερολόγιο κορωνοϊού δεν θα ήταν ποτέ ολοκληρωμένο χωρίς μια εικόνα που να είναι και άσχετη και σχετική. Διάλεξα την αποσβεννύμενη ή αλλιώς φθίνουσα ταλάντωση, ως γραφική παράσταση της τετράμηνης ταλαιπωρίας μου από παρενέργειες του comirnaty.)

 

Ημερολόγιο κορωνοϊού, psekasmeni edition Στις 28 Αυγούστου 2021, ακριβώς τρεις μήνες μετά τη δεύτερη δόση Pfizer, έκανα…

Δημοσιεύτηκε από Μίνα Θεοφιλάτου στις Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης