Η ταλαιπωρία δεκάδων κατοίκων του Λεκανοπεδίου που παραμένουν χωρίς ρεύμα από την πρώτη μέρα της σφοδρής χιονόπτωσης συνεχίζεται, με τις καταγγελίες των αγανακτισμένων πολιτών να διαδέχονται η μια την άλλη.

Μια ακόμη χαρακτηριστική περίπτωση αυτή της κυρίας Δήμητρας, που μένει στην Αγία Μαρίνα της Παιανίας και έχει συμπληρώσει 36 ώρες χωρίς ρεύμα, έχοντας στο σπίτι το μωρό της ηλικίας 1,5 ετών και μια ηλικιωμένη γυναίκα με προβλήματα υγείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε 36 ώρες χωρίς ρεύμα, με μωρό παιδί, με ηλικιωμένη γυναίκα με προβλήματα υγείας, ανάβουμε τα κεράκια ρεσό για να ζεστάνουμε τα χέρια μας. Ο δήμος δεν έχει περάσει να ανοίξει τον δρόμο, ό,τι κάνουμε μόνοι μας, φορτίζουμε τα κινητά μας στο αυτοκίνητο, και είμαστε αποκλεισμένοι 200 μέτρα από τη λεωφόρο Λαυρίου. Μέχρι χθες το απόγευμα δεν είχε ρεύμα όλη η περιοχή. Εμάς μας έχουν αφήσει στο έλεος του Θεού», κατήγγειλε αρχικά η κ. Δήμητρα μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό και συμπλήρωσε λέγοντας: «Ανάβουμε μια σόμπα υγραερίου ίσα-ίσα για να αλλάξουμε καμία πάνα στο μωρό. Στον Δήμο Παιανίας δεν σηκώνουν το τηλέφωνο. Επικοινώνησα μέσω social media με δημοτική σύμβουλο και μου είπε ότι είναι πολλά τα σημεία που δεν έχουν ρεύμα και να κάνουμε υπομονή», πρόσθεσε η κυρία Δήμητρα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης