Απίστευτες καταστάσεις έγιναν το πρωί της Κυριακής σε Ιερό Ναό σε χωριό της Ημαθίας, με πρωταγωνιστή τον ιερέα.

Χρειάστηκε η παρέμβαση δύο περιπολικών της αστυνομίας για να ηρεμήσει κάπως ο μαινόμενος ιερέας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το επεισόδιο συνεχίστηκε στην Α.Δ. Ημαθίας, όπως καταγράφηκε το μοναδικό ίσως συμβάν στα αστυνομικά χρονικά, να αναφέρεται στο βιβλίο συμβάντων περιστατικό με «τσαμπουκάδες» με πρωταγωνιστή ιερέα.

Όλα ξεκίνησαν μέσα από τον Ιερό Ναό, όταν αμέσως μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας ο ιερέας από μικροφώνου, ανακοίνωσε ότι «παύει» από τα καθήκοντά του τον ιεροψάλτη του ναού.

Ο ιεροψάλτης πήρε το λόγο για να αποχαιρετήσει τους ενορίτες, αλλά αυτά που έλεγε μάλλον δεν έβρισκαν σύμφωνο τον ιερέα ο οποίος κάποια στιγμή «διέταξε» να του αφαιρέσουν το μικρόφωνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα όσα επακολούθησαν μπορείτε να δείτε στο βίντεο

Η συνέχεια δόθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου ο ιερέας, συνοδευόμενος από τους τρεις νεαρούς νεωκόρους και τον πατέρα του ενός από αυτούς (είχε επιτεθεί νωρίτερα στην κοπέλα με το κινητό, αλλά μετά έλεγε ότι ήθελε να …..κατευνάσει τα πνεύματα), απειλούσε με μηνύσεις.

Τελικά αποχώρησε επιφυλασσόμενος για κάθε νόμιμο δικαίωμά του.

Για το πρωτοφανές επεισόδιο ενημερώθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας ο οποίος θα ενημερώσει προσωπικά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας και Ναούσης και αναμένονται εξελίξεις…

ΠΗΓΗ: verianet.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης