Στην εξιχνίαση ληστείας σε βάρος μιας 44χρονης που διένειμε συντάξεις στην Ημαθία προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας.

Όπως αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση η ΕΛ.ΑΣ., για την υπόθεση έχουν συλληφθεί δύο άτομα, ένας 35χρονος και ένας 28χρονος, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμη δύο συνεργοί τους, ηλικίας 40 και 28 ετών αντίστοιχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ληστεία σε βάρος της γυναίκας σημειώθηκε τον Απρίλιο του 2019. Τότε οι δράστες ακινητοποίησαν το όχημα με το οποίο κινούνταν η 44χρονη κλείνοντας τον δρόμο με άλλο αυτοκίνητο και με την απειλή μεταλλικού αντικειμένου της άρπαξαν μια τσάντα που περιείχε 15.000 ευρώ, έναν χρυσό σταυρό, προσωπικά έγγραφα και δύο κινητά τηλέφωνα.

Έπειτα από συντονισμένες ενέργειες των Αρχών το πρωί της Δευτέρας με τη συνδρομή και αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, εντοπίσθηκαν τα παραπάνω δύο άτομα σε περιοχή της Ημαθίας και συνελήφθησαν με εντάλματα σύλληψης.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 35χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με 42 φυσίγγια και δύο κινητά τηλέφωνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πρωτοδικών Βέροιας.

Με πληροφορίες από: thestival.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης