Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στη συμβολή των οδών Μενελάου και Φιλοκτήτου στο Ίλιον όταν δύο οχήματα επιβατικά συγκρούστηκαν μεταξύ τους και το ένα κατέληξε πάνω σε τζαμαρία εμπορικού καταστήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά η οδηγός του ενός οχήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανέφερε στο zougla.gr o υπάλληλος του καταστήματος, είναι η τέταρτη φορά τα τελευταία χρόνια που κάποιο όχημα που καταλήγει στο μαγαζί του και «από ευτύχημα δεν έχει σημειωθεί κάτι χειρότερο», όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Ενώ πρόσθεσε ότι άμεσα θα στείλει υπόμνημα προς Δήμο, Περιφέρεια και κάθε άλλη αρμόδια αρχή ώστε να μπει κάποιο φανάρι ή οτιδήποτε άλλο κρίνεται απαραίτητο για να μην θρηνήσουμε θύματα την επόμενη φορά.

Μάλιστα ο Τάσος Κωνσταντινίδης ο οποίος εργάζεται σε διπλανό γυμναστήριο και από τον οποίο προέρχεται η φωτογραφία από την στιγμή του ατυχήματος, σημειώνει: 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αναρωτιέμαι λοιπόν από το 2007 που βρίσκομαι σε αυτό το σημείο επαγγελματικά πόσα τροχαία έχουν γίνει!

Οριακά δεν ήταν θανατηφόρο. Φοβόμαστε να περπατούμε στο πεζοδρόμιο. Ένα πεζοδρόμιο που είναι μέσα στην αγορά! Κάθε λίγο και λιγάκι πέφτουν πάνω στο μαγαζί. Από θέμα τύχης δεν έχει γίνει κάτι πιο σοβαρό.

Που είναι ο δήμος Ιλίου;;

15 χρόνια εδώ καμία μέριμνα για αυτό το σημείο; Ένα φανάρι ή οτιδήποτε κρίνει σωστό ο δήμος και η τροχαία. Δεν είναι σύμπτωση είναι καθημερινότητα.

Ναι δεν υπάρχει οδική παιδεία αλλά πρέπει με κάποιον τρόπο να λυθεί αυτό το πρόβλημα.»

 

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Διονυσόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης