Άγιο είχε μια ηλικιωμένη από το Ναύπλιο, η οποία βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού της όταν αυτό κατέρρευσε λόγω παλαιότητας και βρέθηκε στο έδαφος από ύψος 10 μέτρων.

Το περιστατικό συνέβη σήμερα το απόγευμα στο πιο κεντρικό σημείο του Ναυπλίου στην πλατεία Συνάγματος, πίσω από το Αρχαιολογικό Μουσείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γυναίκα άπλωνε ρούχα στο μπαλκόνι, στον πρώτο όροφο διώροφης παραδοσιακής κατοικίας (είναι ενοικιάστρια), όταν τα ξύλα στο δάπεδο του μπαλκονιού υποχώρησαν -λόγω παλαιότητας- και η ηλικιωμένη βρέθηκε στο κενό από ύψος 8-10 μέτρων και στη συνέχεια στα πλακάκια του πεζόδρομου.

Από τις φωνές της αναστατώθηκαν περίοικοι, ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η αστυνομία και σε σύντομο σχετικά χρόνο, η Ναυπλιώτισσα διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Άργους .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευτυχώς η πτώση της προκάλεσε κάποια τραύματα όχι όμως πολύ σοβαρά.

Το σημερινό περιστατικά έρχεται να καταδείξει την ανάγκη ελέγχων από τους ιδιοκτήτες και τις αρμόδιες αρχές για τους κινδύνους που ελλοχεύουν σε πολλά παραδοσιακά κτήρια της πόλης.

Για οικονομικούς λόγους πολλοί ιδιοκτήτες τα αφήνουν στο έλεος του Θεού ενώ υπάρχουν και αρκετά δημόσια κτήρια που αποτελούν παγίδες για κατοίκους και περαστικούς.

Το σημείο της πτώσης έχει σημανθεί με κορδέλες προειδοποιώντας τους περαστικούς για τον κίνδυνο.

Φωτογραφίες: argolikeseidhseis

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης