Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ της εξαφάνισης του 56χρονου από το Κάτω Σαμικό, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το βράδυ της περασμένης Τρίτης όταν ενημέρωσε συγγενικό του πρόσωπο ότι κατανάλωσε φυτοφάρμακο για να δώσει τέλος στην ζωή του και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Εποχικός πυροσβέστης του Π.Κ. Κρεστένων, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, αντιλήφθηκε χθες το απόγευμα την παρουσία του 56χρονου στο Άνω Σαμικό και αμέσως ειδοποίησε Αστυνομία και Πυροσβεστική που έφτασαν στο σημείο και επιβεβαίωσαν την ταυτότητα του άνδρα, ο οποίος φέρεται να διάνυσε απόσταση περίπου 2 χιλιομέτρων από το σημείο στο οποίο από χθες το βράδυ τον έψαχναν με την συνδρομή των κατοίκων του χωριού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κλινική εικόνα του άνδρα ήταν σχετικά καλή αφού εμφάνισε μόνο κάποια συμπτώματα πόνου στην κοιλιά, τα οποία αναμενόταν να τον οδηγήσουν στο νοσοκομείο για εξετάσεις, ωστόσο το μυστήριο που εξακολουθεί να υφίσταται είναι τι ώθησε τον 56χρονο όχι μόνο να εμφανίσει αυτοκτονικές – όπως ο ίδιος δήλωσε – αλλά και όπως φαίνεται να κρυφτεί ένα χωριό δίπλα από το δικό του.

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης