Με μια πληγή στο πρόσωπο από μαχαίρι μεταφέρθηκε, το μεσημέρι της Τρίτης, στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας μια 39χρονη ρομά, από τη Γαστούνη Ηλείας, τραυματισμένη από τα χέρια του 18χρονου γιου της.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, ο νεαρός πλησίασε τη μητέρα του και της ζήτησε χρήματα. Η 39χρονη αρνήθηκε να του δώσει, λέγοντάς του πως προσπαθεί να συγκεντρώσει το ποσό που απαιτείται για την εγγύηση που χρειάζεται ώστε να αποφυλακισθεί ο άλλος της γιος, ο οποίος κρατείται στις φυλακές ανηλίκων Αγίου Στεφάνου Αττικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η άρνηση της 39χρονης δεν άρεσε στον 18χρονο. Τότε, άρχισε να τη χτυπά με μπουνιές και κλωτσιές.

Μάλιστα, όπως ισχυρίσθηκε η 39χρονη, κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού τους, ο νεαρός έβγαλε ένα μαχαίρι που είχε στην κατοχή του και προσπάθησε να την πλήξει στο λαιμό, με την ίδια να προσπαθεί να τον αποφύγει και να τραυματίζεται τελικά στο πρόσωπο.

Η 39χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ σύμφωνα με την έρευνα που διεξήγαγαν οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, ο 18χρονος δράστης, που αναζητείται, έχει διαφύγει από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου, από τις 27 Απριλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης