Νεκρός βρέθηκε ένας 32χρονος που είχαν χαθεί τα ίχνη του από τις 9 Ιανουαρίου στην περιοχή του Τραγανού Ηλείας. Ο 32χρονος είχε προειδοποιήσει πως για λόγους ερωτικής απογοήτευσης θα έβαζε τέλος στη ζωή του, κάτι που έκανε πράξη.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, τις προηγούμενες ημέρες οι αρχές τον αναζητούσαν στην ευρύτερη περιοχή και τελικά ο 32χρονος άνδρας, αλβανικής καταγωγής, βρέθηκε περίπου στις 2.30 το μεσημέρι της Δευτέρας, απαγχονισμένος μέσα σε λιοστάσι στο χωριό Μαρκόπουλο Τραγανού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 32χρονος που διέμενε στην περιοχή του Τραγανού, στις γιορτές απουσίαζε στη χώρα του και επιστρέφοντας έκανε μια προσπάθεια επανασύνδεσης με την ομοεθνή πρώην σύντροφό του, όπου την επισκέφθηκε στο σπίτι της. Εκείνη όμως έδωσε αρνητική απάντηση και εκείνος επηρεασμένος από την εξέλιξη αυτή, απείλησε πως θα βάλει τέλος στη ζωή του, αρπάζοντας χάπια με σκοπό να τα καταναλώσει.

Έφυγε από το σπίτι της και αργότερα έστειλε με μήνυμα στο κινητό της τη φωτογραφία μιας θηλιάς, υπονοώντας πως με αυτό τον τρόπο θα θέσει τέλος τη ζωή του, αν η γυναίκα δεν αλλάξει την απόφασή της.

Εκείνη τότε ενημέρωσε τις αρχές και ξεκίνησαν έρευνες από την ΕΛ.ΑΣ. και την Πυροσβεστική Υπηρεσία στην ευρύτερη περιοχή του Τραγανού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά αυτό που είχε πει και η φωτογραφία που έστειλε, έγραψαν τον επίλογο μιας τραγωδίας…

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης