Στην τοποθέτηση 81 ηλεκτρικών ποδηλάτων, σε ειδικούς σταθμούς, μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου, προχωρά ο δήμος Αγρινίου, ο οποίος εισέρχεται δυναμικά στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης και της βιώσιμης κινητικότητας, μηδενικών εκπομπών ρύπων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου υπέγραψε τη σχετική σύμβαση, βάσει της οποίας προβλέπεται η εγκατάσταση εννέα σταθμών ηλεκτρικών ποδηλάτων, εκ των οποίων, οι δύο θα διαθέτουν βάση για ποδήλατα ΑμΕΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την πόλη μας πιο πράσινη και πιο ανθρώπινη. Πιστεύω ότι οι Αγρινιώτες θα αγκαλιάσουν αυτό το νέο, σύγχρονο και οικολογικό τρόπο μετακίνησης μέσα στην πόλη. Στόχος μας είναι να εξοικειώσουμε ακόμη περισσότερο τους συμπολίτες μας με την ηλεκτροκίνηση, δημιουργώντας σταδιακά μια πόλη πιο φιλική προς το περιβάλλον», ανέφερε σχετικά ο κ. Παπαναστασίου.

Όπως έγινε γνωστό, για τη λειτουργία των σταθμών θα τοποθετηθεί ένα αυτοματοποιημένο ηλεκτρονικό σύστημα, που θα παρέχει τη δυνατότητα στους πολίτες να παραλάβουν και να χρησιμοποιήσουν ένα ηλεκτρικό ποδήλατο για όσο χρόνο επιθυμούν, επιστρέφοντας το σε κάποιο από τα εγκατεστημένα σημεία στάθμευσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης