Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη από το βράδυ της Δευτέρας στο Αγρίνιο, καθώς βρέθηκε νεκρή μια γυναίκα μέσα στο διαμέρισμά της και δίπλα της κείτονταν τραυματισμένη μια ηλικιωμένη. Νούμερο ένα ύποπτος φέρεται να είναι ο γιος της 54χρονης, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, είχε πάρει εξιτήριο από το Ψυχιατρείο του Κορυδαλλού και σε βάρος του υπήρχαν δύο μηνύσεις για ενδοοικογενειακή βία.

Όλα ξεκίνησαν χθες αργά το βράδυ όταν, μετά από κλήση που έκανε η ηλικιωμένη, περιπολικό της Αστυνομίας πήγε στο διαμέρισμα, που βρίσκεται μέσα στην πόλη. Οι αστυνομικοί, όταν έφτασαν στην πόρτα του σπιτιού, κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και έμειναν άφωνοι όταν προχώρησαν στο εσωτερικό και βρήκαν το πτώμα της άτυχης 54χρονης. Δίπλα της τραυματισμένη ήταν και η γιαγιά του 35χρονου -ηλικίας περίπου 80 ετών-, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί τού πέρασαν χειροπέδες, καθώς δεν μπορούσαν να γνωρίζουν τις προθέσεις και, κυρίως, την ψυχολογική κατάσταση του νεαρού.

Ωστόσο, αυτό που τράβηξε τα βλέμματα των αστυνομικών ήταν τα σημάδια που έφερε η 54χρονη. Πιθανότατα ο δράστης τη σκότωσε με τα χέρια ρίχνοντάς της πολλές μπουνιές. Ανατριχίλα, όμως, προκαλεί και το ότι στο κεφάλι της υπήρχαν σημάδια τα οποία έδειχναν πως προσπάθησε να της γδάρει το κρανίο ή να της κόψει τα μαλλιά, άγνωστο ακόμα με ποιον τρόπο. 

Η 80χρονη γιαγιά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ουσιαστικά είναι ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας για όσα συνέβησαν στο διαμέρισμα, καθώς ο 52χρονος βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί του αλλά ήταν μάταιο και εντός της ημέρας αναμένεται να εξεταστεί από γιατρούς και ειδικούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πτώμα της γυναίκας θα μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία ώστε να αποκαλυφθούν οι συνθήκες θανάτου της, όπως για παράδειγμα πριν από πόσες ώρες έχασε τη ζωή της και, κυρίως, ποια είναι η αιτία θανάτου. Όσο για τον 35χρονο, αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου που ασχολούνται με την υπόθεση θεωρούν πολύ πιθανό να είναι ο δράστης του φονικού, κάτι που θα προσπαθήσουν να επιβεβαιώσουν μέσω των στοιχείων που συγκεντρώνουν. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης