Με ικανοποίηση υποδέχτηκαν οι έμποροι της Αθήνας την εκπόνηση από την ΕΛ.ΑΣ. του νέου επιχειρησιακού σχεδίου για την αστυνόμευση του κέντρου της πρωτεύουσας.
 
Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας, Παναγής Καρέλλας, δήλωσε: «Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπιστώνουμε ότι στη φιλοσοφία του σχεδίου περιλαμβάνονται πάγιες και διαχρονικές θέσεις του συλλόγου μας, που στοχεύουν στην αναβάθμιση της Αθήνας και της αγοράς της και στην ανάδειξη της πρωτεύουσας σ’ ένα ελκυστικό τουριστικό προορισμό».
 
Τέλος, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών δηλώνει αρωγός στην κατεύθυνση υλοποίησης του σχεδίου.
 
Αναφορικά με τη ρύθμιση για τις 100 δόσεις, ο κ. Καρέλλας σημείωσε: «Οι ρυθμίσεις που περιλαμβάνονται στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Οικονομικών και ιδιαίτερα η ρύθμιση των 100 δόσεων, είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, αφού προβλέπεται να ενισχύσουν τη ρευστότητα των δημόσιων και ασφαλιστικών ταμείων και να δώσουν ανάσα στην αγορά. Ιδιαίτερη θετική είναι και η μεταρρυθμιστική προσπάθεια που αναλαμβάνεται με τη βοήθεια του ΟΟΣΑ, σε κρίσιμους τομείς της οικονομίας, της κοινωνίας και της δημόσιας διοίκησης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης