Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στο πλαίσιο του προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» (ΕΣΠΑ, 2007-2013), με την ευγενική αρωγή του Εμπορικού Συλλόγου Μούδρου, διοργανώνει Ειδικό Θεματικό Πρόγραμμα με θέμα τη «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις».

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στη Μύρινα από τις 10 έως τις 14 Μαΐου 2014.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στόχος του προγράμματος είναι να ενισχύσει μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ) των νησιωτικών περιοχών, συμβάλλοντας στην επιμόρφωσή τους σε θέματα που αφορούν στην Επιχειρηματικότητα και την Οργάνωση τους (case studies θα αφιερωθούν στον Αγροτικό και τον Τουριστικό τομέα). Το αποτέλεσμα αυτού του κύκλου θα είναι η επιμόρφωση των επιχειρηματιών των νησιωτικών περιοχών καθώς και η χρήση των εργαλείων που θα παρουσιαστούν ως προς τη διερεύνηση των επιχειρηματικών τους οριζόντων.

Το θεματικό πρόγραμμα απευθύνεται κυρίως σε επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων οι οποίοι έχουν διάθεση να ενημερωθούν για τις τρέχουσες τεχνολογίες και τις νέες τάσεις στα αντικείμενα της διοίκησης και των χρηματοοικονομικών με στόχο να καταστήσουν την επιχείρησή τους βιώσιμη και ανταγωνιστική.
Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 50 ευρώ και περιλαμβάνει την εγγραφή, καφέ και ελαφρύ γεύμα για όλες τις ημέρες, καθώς και το εκπαιδευτικό υλικό.

Οι θεματικές:
• Η πληροφορική και ο ρόλος της στις σύγχρονες επιχειρήσεις.
• Μελέτη περιπτώσεων επιτυχημένων επιχειρήσεων στην Ελλάδα.
• Επιχειρησιακά πακέτα λογισμικού: Προστιθέμενη αξία στην σύγχρονη επιχείρηση.
• Ολοκληρωμένη παρουσίαση αγροτικών μονάδων της Σάμου.
• Εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών στον Αγροτικό και Τουριστικό Τομέα της Σάμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Info
Σάββατο 10 – Τετάρτη 14 Μαΐου
Μύρινα Λήμνου

Πηγή: limnosfm100.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης