Συγκεκριμένη βεβαίωση χρειάζονται όσοι επιθυμούν να ταΐζουν αδέσποτα ζώα, διευκρινίζει ο δήμος Πειραιά καλώντας τους δημότες του να προμηθευτούν το έγγραφο ώστε να μην τους βεβαιωθεί το πρόστιμο των 150 ευρώ.

Την απαραίτητη βεβαίωση μπορούν να βρουν οι δημότες του Πειραιά στο site του Δήμου και στον σύνδεσμο https://piraeus.gov.gr/wp-content/uploads/2020/03/vevaiwsh-metakinhshs-sitishs-adespotwn-zwwn.pdf την οποία πρέπει να εκτυπώσουν και να συμπληρώσουν για τη χρήση της. Σε αυτήν αναγράφεται η αναφορά του σημείου στο οποίο βρίσκονται τα ζώα, οι ημέρες, καθώς και οι ώρες ταΐσματος. Όπως διευκρινίζεται η διάρκεια για τη συγκεκριμένη δραστηριότητα δεν μπορεί να ξεπερνά τις 3 ώρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν στο email: perival_prasino@piraeus.gov.gr συμπληρωμένη τη βεβαίωση μαζί με μια φωτοτυπία της ταυτότητάς τους, προκειμένου να λάβουν ηλεκτρονικά την εγκεκριμένη βεβαίωση από το τμήμα Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος & Πρασίνου, που είναι το αρμόδιο τμήμα του δήμου για την πιστοποίηση των βεβαιώσεων μετακίνησης για τη σίτιση αδέσποτων ζώων.

Για περισσότερες πληροφορίες, το ενδιαφερόμενο κοινό μπορεί να επικοινωνεί με τα τηλέφωνα 213-212-3034 & 3031 από τις 8:00 έως τις 15:00.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης