Ανακοίνωση εξέδωσε το Σωματείο Ειδικών Φρουρών με αφορμή το επεισόδιο που δημιούργησε ο πρώην βουλευτής Παναγιώτης Μελάς με αποτέλεσμα να προσαχθεί στο τμήμα Ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου.

Όπως αναφέρεται σε αυτή:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α, με αφορμή επεισόδιο που δημιούργησε γνωστός πολιτικός, αρνούμενος τον έλεγχο από Συναδέλφους της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Πειραιά, επικαλούμενος κατά τις μαρτυρίες των συναδέλφων μας, την ιδιότητα – “εξουσία” του, ενώ παράλληλα τους εξύβρισε, προκαλώντας εκτός των άλλων και τις διαμαρτυρίες των πολιτών που παρακολουθούσαν εμβρόντητοι το περιστατικό:

Εκφράζει και επαναλαμβάνει την πάγια στάση και θέση του σε τέτοιου είδους απαράδεκτα και καταδικαστέα φαινόμενα.

Ο σεβασμός στην Δημόσια Τάξη και Ασφάλεια, δεικνύει σεβασμό στη Δημοκρατία και το Σύνταγμα, ειδάλλως τα περιφρονεί με τον πιο επαίσχυντο τρόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο υψωμένο δάχτυλο του “ξέρεις ποιος είμαι εγώ”, έχουμε καταφέρει την θεσμική του παραλυσία και ανικανότητα χωρίς να χάνουμε ευκαιρία να καταδικάζουμε και εκείνους που ακόμη πιστεύουν στην «αξία» του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. συμπαρίσταται με κάθε μέσο στους Συναδέλφους Ειδικούς Φρουρούς και τους αστυνομικούς που προέρχονται από αυτούς, ζητώντας παράλληλα την πλήρη διερεύνηση και ενδεχόμενη απόδοση ευθυνών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης