«Η Βίκυ Σταμάτη χρειάζεται άμεσα ψυχιατρική βοήθεια»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2012, 18:03
«Η Βίκυ Σταμάτη χρειάζεται άμεσα ψυχιατρική βοήθεια»
Την άμεση παρέμβαση της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού ζητεί με επιστολή του ο δικηγόρος της Βίκυς Σταμάτη Βασίλης Χειρδάρης, προκειμένου να μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Ο κ. Χειρδάρης αναφέρει ότι η πελάτισσά του «αντιμετωπίζει άμεσο και μεγάλο κίνδυνο για την υγεία και τη ζωή της»

Σύμφωνα με την επιστολή του δικηγόρου, η γιατρός των φυλακών ήδη ζήτησε «επείγουσα ψυχιατρική εκτίμηση» για την περίπτωσή της αφού προηγουμένως (εχθές Τρίτη) από τις 14:20 έως τις 14:45 είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο των φυλακών, γιατί εμφάνιζε λιποθυμικές τάσεις, είχε ζαλάδα και πονοκέφαλο. Μετά τις πρώτες βοήθειες, επέστρεψε στο κελί της αλλά ζήτησε από τον δικηγόρο της να υποβάλλει το σχετικό αίτημα στη διευθύνουσα των φυλακών.

«Είμαι ο συνήγορος υπεράσπισης και πληρεξούσιος Δικηγόρος της κ. Βασιλικής Σταμάτη. Έλαβα σήμερα τηλεφωνήματα από την πελάτισσά μου η οποία εκδηλώνει την εντονότατη ανησυχία της για την σοβαρή επιδείνωση της υγείας της χθες και πολύ περισσότερο σήμερα. Επισημαίνω ότι η κ. Σταμάτη εξετάστηκε από την Ιατρό κα Καρατζά χθες 31/07/2012, η οποία απεφάνθη ότι χρειάζεται επείγουσα ψυχιατρική εκτίμηση. Μετά τα παραπάνω θα σας παρακαλέσω να επιληφθείτε ΑΜΕΣΑ, ώστε να επιλυθεί το σοβαρό πρόβλημα υγείας της κας Σταμάτη, δεδομένου ότι όπως μου ισχυρίστηκε η ίδια, υπάρχει άμεσος και μεγάλος κίνδυνος για την υγεία και την ζωή της» αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Χειρδάρης.

Επιμέλεια: Φλώρα Πέτση

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2012, 20:45