Δραματικές σκηνές εκτυλίχθηκαν μετά τον σοβαρό τραυματισμό της 17χρονης μαθήτριας στη Γλάστρα Κλειτορίας, η οποία το βράδυ της Πέμπτης αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο σπίτι της με κυνηγετική καραμπίνα.

H ανήλικη κατά την μεταφορά της με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Τρίπολης, διατηρούσε τις αισθήσεις της και ζητούσε καθ όλη την διάρκεια της διαδρομής συγνώμη από τους δικούς της για την πράξη της. Τα τραύματα που έφερε όμως, ήταν σοβαρά και εξέπνευσε πριν την είσοδο της στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τα στοιχεία της μέχρι τώρα έρευνας, φέρεται πως προσωπικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η 17χρονη το τελευταίο διάστημα, όπλισαν το χέρι της. Λόγω του ευαίσθητου της ηλικίας «κλείστηκε» στον εαυτό της και «βυθίστηκε» σε σκοτεινές σκέψεις. Το βράδυ λοιπόν της Πέμπτης και ενώ βρισκόταν στο δωμάτια της, πήρε την κυνηγετική καραμπίνα και αυτοπυροβολήθηκε στο στήθος, ενώ στο σπίτι βρίσκονταν κατά πληροφορίες συγγενικά της πρόσωπα.

Η ανήλικη διέμενε μαζί με τον πατέρα της, τα δυο μικρότερα αδέλφια της (αγόρια) και τους παππούδες στο σπίτι που χθες, σημειώθηκε η τραγωδία. Η μητέρα της ζει στο Αίγιο, καθώς οι γονείς της, είναι διαζευγμένοι.

Το περιστατικό έχει συγκλονίσει συγγενείς και φίλους της 17χρονης, ενώ «πάγωσε» την κλειστή κοινωνία στα ορεινά της Αχαΐας. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη. Τραγικές φιγούρες τα μέλη της οικογένειας της, που έχουν υποστεί σοκ, καθώς δεν μπορούν συνειδητοποιήσουν πως το παιδί, η αδελφή και εγγονή τους, έδωσε τέλος στη ζωή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: dete.gr

Διαβάστε επίσηςEν αναμονή των αποτελεσμάτων της ιατροδικαστικής εξέτασης για την 17χρονη στη Γλάστρα Κλειτορίας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης