Οι ιστολογικές εξετάσεις αναμένεται να ρίξουν φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της 4χρονης Μελίνας, που «έσβησε» τα ξημερώματα της Τρίτης στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ μετά από επέμβαση για κρεατάκια, στην οποία υποβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Στη διαδικασία της νεκροψίας παρευρέθηκε και η τεχνική σύμβουλος, που έχει οριστεί από την οικογένεια του μικρού κοριτσιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο οι ιατροδικαστές δε μπόρεσαν να καταλήξουν σε ένα ασφαλές αποτέλεσμα για το τι έφταιξε και το άτυχο κοριτσάκι κατέληξε.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, κατά τη διάρκεια της επέμβασης, δεν παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα, με τις έρευνες να επικεντρώνονται στο διάστημα της ανάνηψης.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας της 4χρονης, ο οποίος βρισκόταν καθ’ όλη τη διάρκεια της νεκροψίας έξω από την ιατροδικαστική υπηρεσία, αναμένοντας τα αποτελέσματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νωρίτερα ο πατέρας της 4χρονης συνοδευόμενος από τον δικηγόρο της οικογένειας κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου, προκειμένου να αποδοθούν οι ευθύνες, αν υπάρχουν, για τον άδικο χαμό του παιδιού του.

Από την πλευρά του ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Βενιζελείου Νοσοκομείου κ. Καρακώστας ανέφερε ότι πρόκειται για ένα γεγονός που έχει συγκλονίσει τόσο τον ίδιο όσο και ολόκληρο το προσωπικό του νοσοκομείου.

Πηγή: cretapost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης