Αυτή είναι η εικόνα της Ελλάδας εν έτει 2012. Και αν αναρωτιέστε για ποια εικόνα μιλάμε, δεν έχετε από το να κάνετε λίγη υπομονή.

Η εκπομπή «Τα Κουνάβια» με τον Κωνσταντίνο Τριανταφυλλόπουλο και τον Ψ, το βράδυ της Τετάρτης, έκανε μία βόλτα σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και έφερε στο φως της δημοσιότητας το δράμα ενός αστέγου, ονόματι Βαγγέλη, ο οποίος προσπαθεί κάτω από αντίξοες συνθήκες να ζήσει την οικογένειά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βαγγέλης τα τελευταία τρία χρόνια είναι άστεγος και, όπως εξομολογήθηκε στον φακό της zougla.gr, αυτή η… κατηγορία αστέγων υποσιτίζεται, αφού λαμβάνει μια μερίδα φαγητού είτε από την εκκλησία είτε από τον Δήμο Αθηναίων, καθώς δεν δικαιούται να πάρει έναν αριθμό τροφίμων από αυτά που διατίθενται στα Κοινωνικά Παντοπωλεία.

Στήνεται λοιπόν στην ουρά για πάρα πολλές ώρες και με ένα χαρτάκι, στο οποίο αναγράφεται το εξής: «Λόγω έλλειψης καρτών με αυτό το χαρτάκι ο κύριος μπορεί να λαμβάνει μια μερίδα φαγητού από την απογευματινή σίτιση», προσπαθεί να θρέψει την οικογένειά του.

Δείτε το video που ακολουθεί και τα συμπεράσματα δικά σας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης