Πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων της Π.Υ. με τον Αρχηγό του Π.Σ. Αντιστράτηγο κ. Βασίλειο Καπέλιο, ο οποίος ενημέρωσε επίσημα ότι σύμφωνα με τις συμβατικές υποχρεώσεις που απορρέουν από την ιδιωτικοποίηση των 12 Περιφερειακών Αεροδρομίων και συγκεκριμένα της Κοινοπραξίας «FRAPORT-SLENTEL” που έχει αναλάβει η πολιτεία – Π.Σ., θα υλοποιηθούν όπως αυτά έχουν σχεδιαστεί εντός των συγκεκριμένων χρονοδιαγραμμάτων (31-01-2017).

Συνεπώς οι διαδικασίες επάνδρωσης των περιφερειακών αεροδρομίων θα ολοκληρωθούν άμεσα με την τροποποίηση διατάξεων του Κανονισμού Μεταθέσεων, όπου στην συνέχεια όπως ανέφερε χαρακτηριστικά θα τροποποιηθεί στο σύνολό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης ενημέρωσε ότι θα ακολουθήσει αξιοκρατική διαδικασία με συγκεκριμένα κριτήρια και θα γίνει προσπάθεια ήπιας προσαρμογής και μείωσης του χρόνου παραμονής των μετακινουμένων – μετατιθέμενων.

Η ομοσπονδία ζήτησε ενίσχυση σε προσωπικό και την επίσπευση των διαδικασιών μονιμοποίησης των Π.Π.Υ. υπαλλήλων.

Σύμφωνα με τα παραπάνω οι πυροσβέστες κατέστησαν σαφές στον κ. Αρχηγό την πλήρη αντίθεσή τους στην όλη διαδικασία και με δεδομένο πλέον ότι το πρόβλημα παραμένει υπαρκτό και είναι σε πλήρη εξέλιξη, ο μόνος τρόπος είναι η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων εξαντλώντας κάθε μέσο, με διάφορες δράσεις και πρωτοβουλίες προκειμένου να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα των εργαζομένων στο Π.Σ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ανακοίνωσή της η πανελλήνια Ομοσπονδία αναφέρει:

Σας καλούμε, λοιπόν, να δώσουμε βροντερό παρών στην ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 20 Ιανουαρίου 2017, ημέρα Παρασκευή και Ω/12:00΄ στην Αθήνα (Πλατεία Ευαγγελισμού – στάση Μετρό Ευαγγελισμός) και πορεία στη Βουλή των Ελλήνων, απευθυνόμενοι τόσο στους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου όσο και στην ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών προκειμένου να ασκήσουμε περισσότερη πίεση, θέτοντας τους προ των ευθυνών τους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης