«Με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής στο MWC 2017, άνοιξε ένα παράθυρο για εμάς, προκειμένου να βαθύνουμε μια πολιτική που είχαμε ήδη εγκαινιάσει από την αρχή της θητείας μας» υπογράμμισε ο αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Παναγιώτης Αθανασιάδης κατά τη συνέντευξη Τύπου, που δόθηκε χθες, για την αποστολή και το περίπτερο της χώρας στο μεγαλύτερο γεγονός στον χώρο της ψηφιακής επικοινωνίας, το Μobile World Congress 2018 που θα διεξαχθεί στη Βαρκελώνη από 26 /2-1/3.

Μια πολιτική, πρόσθεσε, που θέλει την τοπική Αυτοδιοίκηση να υπερβαίνει τον παλιό της ρόλο αποκλειστικά ως καταναλωτή προϊόντων τεχνολογίας και να μετατρέπεται σε καταλύτη ανάπτυξης του κλάδου των Τ.Π.Ε.(τεχνολογιών, Πληροφοριών και Επικοινωνίας).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ενός κλάδου που απαιτεί και αξιοποιεί ιδιαίτερα εξειδικευμένο προσωπικό, εκείνο δηλαδή το κομμάτι του πληθυσμού στο οποίο η χώρα μας από το 2010 αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη αιμορραγία».

Σημειώνεται ότι η Ελλάδα συμμετέχει για έκτη χρονιά με εθνικό περίπτερο και σύνθημα «Greece Scales Up». Η ελληνική συμμετοχή, τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, και συνδιοργανώνεται από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, τον Σύνδεσμο Εταιριών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) και το Enterprise Greece, με την υποστήριξη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) και του Corallia.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης