Αναλυτικούς στατιστικούς πίνακες που δείχνουν με αριθμούς το «πέρασμα» του κορωνοϊού στη χώρα μας, έδωσε στη δημοσιότητα το υφυπουργείο Πολιτικής Προστασίας.

Συγκεκριμένα,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στους πίνακες που έδωσε στη δημοσιότητα το υφυπουργείο Πολιτικής Προστασίας, φαίνεται ότι ο αριθμός των εισερχομένων ατόμων από την 1η Ιουλίου έως τις 16 Αυγούστου, από όλες τις πύλες της χώρας είναι 2.592.853.

Ο αριθμός των τεστ κατά το διάστημα 1η Ιουλίου έως 16 Αυγούστου είναι συνολικά 319.379.

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων των εισερχομένων στη χώρα κατά το ίδιο διάστημα (1η Ιουλίου-16 Αυγούστου) είναι 615.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης σύμφωνα με τον πίνακα του υφυπουργείου σε ότι αφορά τις υποδομές και τα μέσα αντιμετώπισης του κορωνοϊού που διαθέτει η χώρα, προκύπτει μεταξύ άλλων ότι σε λειτουργία βρίσκονται σήμερα, 85 καταλύματα καραντίνας. Επίσης η χώρα διαθέτει για τη μεταφορά δειγματων και θετικών κρουσμάτων 81 οχήματα, 3 αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο.

 

Τέλος αναφορικά με τη συνολική εικόνα των κρουσμάτων στην Ελλάδα, κατά το διάστημα 25 Φεβρουαρίου έως 16 Αυγούστου έχουν καταγραφεί συνολικά 7.075 κρούσματα από τα οποία 2.502 είναι ενεργά, ενώ 3.139 ασθενείς ανάρρωσαν κατ΄οίκον.

Έχουμε επίσης 228 καταγεγραμμένους θανάτους ενώ εξιτήριο από το νοσοκομείο έχουν πάρει 1.206 άτομα.

Δείτε τους πίνακες:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης