Σάρκα και οστά παίρνει σιγά σιγά και μέρα με την μέρα το νέο σχέδιο της αστυνομίας για καλύτερη αστυνόμευση στην περιοχή του Φιλοπάππου και της Ακρόπολης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στις παρεμβάσεις ήταν και η χρησιμοποίηση παροπλισμένων μοτοσικλετών μεσαίου κυβισμού που θα περιπολούσαν, κυρίως όταν έπεφτε το σκοτάδι. Τις συγκεκριμένες μοτοσικλέτες θα της οδηγούν αστυνομικοί της ομάδας ΖΗΤΑ οι οποίοι ανά ζευγάρια θα οργώνουν τους χωματόδρομους του Λόφου Φιλοπάππου.  

«Από τις 5 το απόγευμα μέχρι τη μια τα ξημερώματα θα είναι εκεί Ζητάδες, οι οποίοι είναι πολύ έμπειροι και, παραδοσιακά, από τους καλύτερους οδηγούς μοτοσικλετών στην αστυνομία» λέει ανώτερος αξιωματικός της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. Τις επόμενες μέρες έχει προγραμματιστεί να περάσουν από σέρβις και τουλάχιστον τέσσερις μοτοσικλέτες οι οποίες ήταν παροπλισμένες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο επίπεδο των ερευνών, παρά τις εκατοντάδες φωτογραφίες σεσημασμένων αλλοδαπών που έχει δει η νεαρή κοπέλα από την Πορτογαλία, δεν μπορεί να είναι σίγουρη για τα χαρακτηριστικά των δραστών. Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες προς όλες τις κατευθύνσεις ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και αλλοδαποί που σύχναζαν στην ευρύτερη περιοχή έχουν χαθεί από «προσώπου γης».

Ωστόσο, η εξιχνίαση της συγκεκριμένης υπόθεσης που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ένας νέος άνθρωπος, είναι στις προτεραιότητες των αξιωματικών της Ασφάλειας αλλά και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη καθώς αποτελεί «σκιά» στην εξαιρετική τουριστική εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό.

Zougla Newsroom

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης