Σοκαρισμένη είναι όχι μόνο η οικογένεια της Καρολάιν αλλά όλη η κοινή γνώμη με τις εξελίξεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας γύρω από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Η μητέρα της Καρολάιν, όπως προκύπτει από τις νεότερες εξελίξεις, δεν είχε ιδέα για την κακή σχέση που είχε η κόρη της με τον σύζυγό της και όσα περνούσε. Χαρακτηριστική είναι η περιγραφή που δίνει η οικογενειακή φίλη της Καρολάιν, κυρία Χαρίκλεια Θεοδώρου η οποία μίλησε στον ΣΚΑΪ. «Η μητέρα της Καρολάιν είναι πάρα πολύ θυμωμένη με τον Μπάμπη. Ένα “γιατί’ λέει συνέχεια, “γιατί το έκανε αυτό ο Μπάμπης”, αφού η ίδια είχε εναποθέσει όλες τις ελπίδες της στον Μπάμπη. Πίστευε πως μαζί με εκείνον θα μεγάλωναν το παιδί. Έβλεπε στο πρόσωπό του την Καρολάιν. Η μαμά της Καρολάιν ήταν περήφανη για το γάμο της κόρης της και για τον γαμπρό της.…».

Γιατί όμως η κόρη της δεν της είχε αποκαλύψει τίποτα από όσα περνούσε στο γάμο της; Η κα Θεοδώρου εικάζει πως «ίσως η κόρη της να μην ήθελε να χαλάσει αυτή την εικόνα που είχε η μαμά της για τον γάμο της και για τον γαμπρό της. Τον Μπάμπη τον είχε σαν γιο της. Για εμάς ο Μπάμπης δεν έδειξε κάτι άλλο από αυτό που ξέραμε ότι είναι. Ποτέ δεν εξέφραζε έντονα κάτι, κρατούσε σε όλα χαμηλούς τόνους…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μπάμπη πρέπει να μας ακολουθήσεις – Δεν μπορούν να περιμένουν οι εξελίξεις»

Η ίδια περιέγραψε ακόμη τη σκηνή που διαδραματίστηκε μπροστά της όταν οι δύο αστυνομικοί πλησίασαν τον πιλότο στο μνημόσυνο της γυναίκας του και κατάλαβε πώς κάτι ύποπτο συμβαίνει. «Τον πλησίασαν οι αστυνομικοί και εγώ υπέθεσα ότι θα τον συλλυπηθούν. “Mπάμπη πρέπει να μας ακολουθήσεις”, του είπαν. Όμως εκείνος πήρε το κινητό στα χέρια του για να τηλεφωνήσει μάλλον, αλλά δεν τον άφησαν. “Τι συμβαίνει;” ρώτησε. “Θέλω να πάω στον τάφο της γυναίκας μου”, είπε αλλά τότε ο δεύτερος αστυνομικός είπε πως συνέλαβαν κάποιο πρόσωπο στο Ελ. Βενιζέλος και θέλουν να τον αναγνωρίσεις. Αυτό είναι πιο σημαντικό από το μνημόσυνο», του είπαν οι αστυνομικοί σύμφωνα με την οικογενειακή φίλη και εκείνος τους ακολούθησε μέχρι το ελικόπτερο της ΕΛΑΣ που τον οδήγησε στη ΓΑΔΑ όπου ομολόγησε για το έγκλημα που ο ίδιος διέπραξε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης