Η Μαρία Λεοντάρη νέα Διευθύντρια Επικοινωνίας στον ΣΦΕΕ

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016, 13:56
Η Μαρία Λεοντάρη νέα Διευθύντρια Επικοινωνίας στον ΣΦΕΕ
Τη θέση της διευθύντριας επικοινωνίας του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) ανέλαβε η Μαρία Λεοντάρη, η οποία εντάσσεται σε μια δυναμική ομάδα που έχει ήδη σημαντικό έργο προς όφελος της φαρμακοβιομηχανίας και του Έλληνα ασθενούς.

Με περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της Διοίκησης Επιχειρήσεων και με έμφαση στη Στρατηγική Επικοινωνία και τις Δημόσιες Σχέσεις, η Μαρία Λεοντάρη κατείχε σημαντικές θέσεις σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες. Διαθέτει τεχνογνωσία σε διάφορους τομείς, όπως Επικοινωνίας, Εταιρικής Φήμης & Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, Διαχείρισης Κρίσεων, Ανάπτυξης Σχέσεων με KOLs και ΜΜΕ, Εκπαίδευσης και Marketing.

Έχει συνεργαστεί τόσο με τον ιδιωτικό όσο και με τον δημόσιο τομέα, ενώ στο πελατολόγιο που έχει χειριστεί συμπεριλαμβάνονται σημαντικές πολυεθνικές, αλλά και εγχώριες εταιρείες.

Η Μαρία Λεοντάρη είναι κάτοχος B.Sc. στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (double major: International Business & Human Resources Management) από το Αμερικάνικο Κολέγιο (The American College of Greece - Deree College), μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών MA in International Business Management από το Πανεπιστήμιο του Newcastle upon Tyne, UK και Διπλώματος Professional Public Relations από το Αμερικάνικο Κολέγιο (The American College of Greece - Deree College). Μιλά αγγλικά και γερμανικά.

Ο Μιχάλης Χειμώνας, γενικός διευθυντής του ΣΦΕΕ δήλωσε: «Καλωσορίζουμε τη Μαρία στην οικογένεια του ΣΦΕΕ μέσα σε μία δύσκολη και απαιτητική περίοδο για τη βιομηχανία, όπου το ζητούμενο είναι η εξεύρεση λύσεων στις δύσκολες στιγμές που διανύει σήμερα η χώρα και της ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016, 15:10