Κάλεσμα συμμετοχής έχουν απευθύνει εργαζόμενοι, συνδικαλιστικοί φορείς, συλλογικότητες και μαθητές για το συλλαλητήριο σήμερα Κυριακή 12 Μαρτίου και ώρα 12.00 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας.

Στο επίκεντρο η τραγωδία – έγκλημα στα Τέμπη που οδήγησε στον θάνατο 57 ανθρώπους, ενώ τα αιτήματα των πολιτών, όπως καταγράφηκαν και στην ιστορική κινητοποίηση της Τετάρτης 8 Μαρτίου, είναι η απόδοση των ευθυνών εκεί όπου πραγματικά υπάρχουν και η παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκλονίζει το εισιτήριο – κάλεσμα!

Σε μια συγκλονιστική κίνηση εν όψει του σημερινού συλλαλητηρίου στην Κεντρική Πλατεία, προχώρησε και η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Λάρισας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, οι μαθητές, τύπωσαν ένα εισιτήριο τρένου, στο οποίο απεικονίζονται ο τόπος προορισμού και ο τόπος άφιξης, δυστυχώς όμως το εισιτήριο είναι χωρίς επιστροφή, όπως αναγράφεται χαρακτηριστικά, όπως ακριβώς ήταν για τουλάχιστον 57 επιβάτες.

Αναμφίβολα, οι νεαροί μαθητές και φοιτητές, κέρδισαν τις εντυπώσεις στις συγκεντρώσεις των προηγούμενων ημερών για το δυστύχημα στα Τέμπη, στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις και φαίνεται πως συνεχίζουν ακάθεκτοι.

Πηγή: larissanet.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης