Στις εικόνες που έχει καταγράψει κάμερα που βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο του Βενιζελείου νοσοκομείου «ποντάρουν» οι αστυνομικοί, προκειμένου να διαλευκάνουν την υπόθεση της επίθεσης εις βάρος του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, Γρηγόρη Πασπάτη.

Στο υλικό από την κάμερα φαίνεται η μοτοσικλέτα με τους δύο αναβάτες που πλησίασαν τον κ. Πασπάτη. Πρόκειται για μια μηχανή κόκκινου χρώματος, χωρίς πινακίδες, με δύο επιβάτες, που φορούν κράνη και σκούρα ρούχα. Η μηχανή βγαίνει από την κεντρική είσοδο του νοσοκομείου και κατευθύνεται προς άγνωστη κατεύθυνση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, υπάρχει και η μαρτυρία μιας νοσηλεύτριας που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση και είδε την επίθεση εναντίον του προέδρου του Ι.Σ. Ηρακλείου.

Από την πλευρά του, ο Γρηγόρης Πασπάτης εξακολουθεί να… στύβει το μυαλό του, στην προσπάθεια να απαντήσει στο «γιατί». Σύμφωνα με τις επισημάνσεις του ίδιου, δεν έχει προσωπικές διάφορες με κανέναν και δεν εκτιμά ότι το κίνητρο της επίθεσης ήταν η ληστεία.

«Όσο και να ζορίσω το μυαλό μου, κάποιο ιατρικό συμβάν που να εκληφθεί ως ιατρική αμέλεια, για να αντιδράσει έτσι πολίτης, δεν θυμάμαι να έχουμε στην κλινική μου. Επίσης, ενώ είχα βγάλει την τσάντα μου, δεν την πήραν, δεν ξέρω μήπως, όμως, φοβήθηκαν. Δεν φάνηκε ωστόσο να σκόπευαν να πάρουν την τσάντα μου, γιατί, αν ήθελαν, θα την είχαν πάρει. Με προβληματίζει αυτή η επίθεση, διότι δεν ξέρω τα αίτιά της. Είμαι αναμεμειγμένος σε διάφορα πράγματα, έχω διάφορες δραστηριότητες, την ιατρική, την κοινωνική μου δραστηριότητα, την πολιτική μου δραστηριότητα. Δεν μπορώ να βρω όμως κάποιο λόγο της ενέδρας αυτής» ανέφερε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: Πατρίς

Διαβάστε επίσης: Επιτέθηκαν με λοστό στον πρόεδρο του ΙΣΗ
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 3 Μαΐου 2012, 09:27

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης