Π.Κ.

Το επιστημονικό δαιμόνιο της λοιμωξιολόγου και μέλους της επιστημονικής επιτροπής κυρίας Γιαμαρέλλου, μετά την προ μηνών «αποκάλυψη» πως δια της Θείας Μεταλήψεως δεν μεταδίδεται ο Covid -19, πρωτοτύπησε και πάλι διεθνώς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όχι… δεν πρόκειται για μία επαναστατική επιστημονική πρωτιά σε εργαστηριακό περιβάλλον, αλλά για μία συγκλονιστική διαπίστωση που αφήνει άφωνο το παγκόσμιο επιστημονικό κοινό. Η κυρία Γιαμαρέλλου, μιλώντας πού αλλού, σε κάποιο ΜΜΕ, διότι και οι πανεπιστημιακοί πάσχουν από το σύνδρομο στέρησης του ενός λεπτού δημοσιότητας, αποκάλυψε πως αφού τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είναι γεμάτα και άρα επικίνδυνα τότε οι πολίτες καλά θα κάνουν να πηγαίνουν με τα πόδια.

Κάτι σαν τους μετανάστες που λιάζονται και τα γεμιστά της κυρίας Τασίας Χριστοδουλοπούλου. Λοιπόν. Ηλιούπολη – Ομόνοια τρείς ώρες βάδην. Κηφισιά – Σύνταγμα 6 ώρες για το πήγαινε και άλλες τόσες για την επιστροφή.

Συν το 8ωρο να οι είκοσι ώρες ημερησίως. Άντε να φας και κάτι, να κοιμηθείς και λίγο. Πού χρόνος για κουλτούρα ή για σεξ. Η επιστήμων κυρία Γιαμαρέλλου τα έχει διαγράψει από τη ζωή μας. Προφανώς λόγω επιφοιτήσεως του Αγίου Πνεύματος είδε το φως το αληθινόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εμείς τι φταίμε;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης