Συγκλονιστική ήταν η ανταπόκριση των ομογενών στην Αυστραλία στο κάλεσμα της Αρχιεπισκοπής και του Ιδρύματος της «Βασιλειάδας», για συγκέντρωση υλικής και οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα, για να βοηθηθούν οι αναξιοπαθούντες λόγω της κρίσης.

Ο αρχικός στόχος ήταν να συγκεντρωθεί ένα κοντέινερ με ρούχα και τρόφιμα. Όμως η ανταπόκριση των Ελλήνων ομογενών μας ήταν τέτοια, που μέσα σε λίγες ημέρες συμπληρώθηκαν 15 κοντέινερ και η συγκέντρωση συνεχίζεται…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Άκου την Καρδιά σου» ήταν το σύνθημα που δόθηκε για να ενεργοποιηθούν όλοι οι Έλληνες της Αυστραλίας… Μικροί, μεγάλοι, άνδρες, γυναίκες, έτρεξαν αμέσως να συνεισφέρουν και να βοηθήσουν εθελοντικά σ’ αυτή τη συγκινητική προσπάθεια.

Ήδη τα πρώτα κοντέινερ έφτασαν στην Ελλάδα, ενώ τα υπόλοιπα ταξιδεύουν προς την Ελλάδα, για να παραδοθούν στους προορισμούς τους.

Δείτε τις δηλώσεις που έκαναν αποκλειστικά στο Lesvosnews.gr, ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Στυλιανός, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ιδρύματος της «Βασιλειάδας» πάτερ Νικόλαος Σταυρόπουλος και μερικά Ελληνόπουλα που βοήθησαν εθελοντικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης