Ο νεοσύστατος Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσιοθεραπευτών Ηνωμένου Βασιλείου, σε συνέχεια και σχετικού ρεπορτάζ του zougla.gr (διαβάστε το αναλυτικά εδώ), επανέρχεται με καταγγελία για τις «πρακτικές του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών απέναντι στους αποφοίτους κολλεγίων της Ελλάδας». 

Διαβάστε την καταγγελία αναλυτικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Καταγγελία       

Ο  ΠΑ.Σ.Φ.ΗΒ (Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσιοθεραπευτών Ηνωμένου Βασιλείου) καταγγέλλει για ακόμα μια φορά τις πρακτικές του Π.Σ.Φ (Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών) απέναντι σε όλους τους αποφοίτους κολλεγίων της Ελλάδας, όπου με κάθε μέσο και  κάθε ευκαιρία που του δίνεται, αναστέλλει ,τροποποιεί και ποδοπατεί τα νόμιμα δικαιώματα της συγκεκριμένης μερίδας Ελλήνων πολιτών. Για άλλη μια φορά οι αντιπρόσωποι του Π.Σ.Φ μέλη του Σ.Α.Ε.Π  χωρίς κανένα νόμιμο λόγο και ακολουθώντας την ίδια πολιτική τακτική  «τεχνασμάτων» και χειραγωγίας της εξουσίας που τους δίνεται, σταμάτησε καταχρηστικά την εξέταση 44 φακέλων στο Σ.Α.Ε.Π που εκκρεμούν από το 2016 ή 2017.

Η τακτική της συνεχόμενης αναβολής, σε συνδυασμό με την διαστρέβλωση καταστατικών και υπερπήδηση νόμων του κράτους, χειραγωγεί, περιθωριοποιεί και εν τέλει καταστρέφει εδώ και χρόνια ανθρώπους από την συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα. Δηλαδή νέο, επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό, που « εγκλημάτησε» γιατί είναι κάτοχοι νόμιμων πτυχίων αλλοδαπής!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα αυτά λαμβάνουν χώρα στην  Ελλάδα του 2019 εν γνώσει όλων των αρμόδιων υπουργείων τα οποία αδρανούν και με αυτό τον τρόπο αφήνουν περισσότερο χώρο για να συνεχίσουν οι εν λόγω «κύριοι» το έργο τους, δηλαδή την καταδίκη σε αφάνεια ,ενεργεία εξευτελισμό, μέσω της αρπαγή των νόμιμων  δικαιωμάτων  και τελικώς τον ολοκληρωτικό αφανισμό χιλιάδων νέων επιστημόνων καθώς  και των οικογενειών τους.      

Ο ΠΑ.Σ.Φ.ΗΒ  κατανοώντας και βιώνοντας στο πετσί του όλα τα παραπάνω καλεί σε εισαγγελική παρέμβαση επί του συνόλου των πρακτικών του Π.Σ.Φ σε βάρος όλων αυτών των χιλιάδων ανθρώπων έτσι ώστε να σταματήσει το μαρτύριο τους και το δράμα των οικογενειών τους που παρακολουθούν ανήμποροι είτε την προσωπική, κοινωνική και οικονομική αποδόμηση  των ανθρώπων τους είτε την  «εξαναγκαστική» μετανάστευσή τους σε άλλα κράτη.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ»

Διαβάστε ακόμα:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης